Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amorekkkk

OFERTY MATRYMUNIALNE - szukamy nowego partnera

Polecane posty

Gość teli
a ja z Oslo i też bym kogoś poznała......ale nie małolata!!!! osobę dojrzała ....pozdrawiam ...samotnych

Mazowsze jest krainą historyczną położoną w dorzeczu Wisły. Tyle zdążyłam przeczytać w Wikipedii. Komputer mi się zawiesił i nie wiem nic więcej. Domyśłam się tylko, że mazowieckie jest większe niż samo Mazowsze. A zatem ktos kto mieszka w mazowieckim, nie musimieszkać na Mazowszu. Jeżeli Mazowsze całe leży w mazowieckim, toktoś kto mieszka na Mazowszu, mieszka także w mazowieckim. Ale, że Wikipedia się nie otwiera, tonie wiem do końca czy tak jest :-D

Gość pokrzywdzony przez los
Czy ktoras z Pan potrafilaby mnie pokochac? Jestem inwalida. Nie mam prawej nogi mam proteze. Mieszkam pod Opolem w malej miescinie. Mam maly domek, pieska i kota. Jestem dosc wysoki 198 cm, waze 96 kg, brunet o zielonych oczach i mam 46 lat. Jesli znajdzie sie jakas Pani w odpowiednim wieku - niech napisze

Gość no moze
no moze tutaj znajde kogos normalnego, ktory powaznie mysli o zyciu ! Ja 25 lat z Ustronia czekam na powazne oferty milych Panow mna zainteresowanych

Gość X-PAN
TELLI !!!!!!! a lie masz latek, bo ja tez z Oslo i chetnie bym cie poznal jesli jestes w dopasowanym do mnie wieku

Gość pokrzywdzony przez los
Bede tu czesto zagladal czy ktos do mnie napisal ale dzis juz nie

Gość NOWY TU
Przez przypadek wpadlem w ta stronke no i skorzystalem - dlaczego nie. Moze i do mnie usmiechnie sie slonce. Mam 30 lat i mieszkam w Niemczech juz dosc dlugo. Mieszkam tu na stale i bardzo bym chcial poznac porzadna polke, przecietna, ktora nie ma wygorowanych miemanii o sobie. Mam 184 cm wzrostu, waze 89 kg i mieszkam w Offenbach kolo Frankfurtu. Piszcie Kobietki ktorej odpowiadam i ktora chcialaby mnie poznac? Bede tu zagladal w wolnych chwilach. Pozdrawiam wszystkich Polakow

Gość goryl GORYL
A DLA MNIE SIE TEZ COS ZNAJDZIE??????? WLASNIE ODESZLA ODE MNIE DZIEWCZYNA I CHCIALBYM JEJ POKAZAC ZE SZYBKO MAM INNA A MOZE I Z INNA MI WYJDZIE???????? NO TO MELDUJCIE SIE LASKI BO CZAS UCIEKA !!!!!!!!!

Gość Różyczka 39
Cześć jestem poważną osobą mieszkam na g.śląsku okolice Jastrzębia Zdroju szukam przyjaciela ,partnera .Jestem kobietą po przejściach o czekuję konkretnych propozycji nieposiadam dzieci ani męża .

Ludzie piszcie to bardzo fajny temat. Może ktoś znajdzie tutaj swoją miłość!!!!!!!!!!!! Ja z województwa Lubelskiego mam 25 lat i poznała bym fajnych przyjaciół.

Ludzie piszcie to bardzo fajny temat. Może ktoś znajdzie tutaj swoją miłość!!!!!!!!!!!! Ja z województwa Lubelskiego mam 25 lat i poznała bym fajnych przyjaciół.

Gość cenzor też szukający
Do wszystkich którzy napisali powyżej wszyscy z wwyjątkiem 2 osób piszecie szukam, piszcie, itp a poza tą 2 nikt nie zostawił żadnego namiaru na siebie to jak więc pisać do tej/go która/y ewentualnie wpadnie w oko

Gość a ja się zapytam...
Jakie to są "OFERTY MATRYMUNIALNE"????

hej skromny możemy poklikać ale może najpierw podaj swój numer GG. Co do ofert matrymonialnych to pewnie każdemu chodzi o coś innego. Ja szukam przyjaciół do fajnego spędzania czasu, ale gdyby trafił się jakiś fajny kolega, który zaakceptuje mnie taką jaka jestem to kto wie?????

Gość palec
a ja szukam pan liczących tylko na sex w wszystkich wykonaniach i jak dyskrecji

Gość dam Ci te noc
Seks jest jak policja- zawsze Cię doścignie... Seks jest jak reklama-nigdy się od niego nie uwolnisz, nie uwolnisz ale wciąga i zaskakuje... Seks jest jak TP S.A.- dosłownie łączy z ludżmi. TP S.A.- wolę Nokię Conecting people... Seks jest jak Bakoma- ekstra duże owoce pomarańczki... Seks jest jak kitekat -są powody do mruczenia... Seks jest jak Taft- na każdą pogodę... Na każdą pogodę znajdzie się dobry pomysł, jak nike-just do it! jak idea- ciągle nowe pomysły, jak Era-taaaaaaak, taaaak.-wabi, kusi, nęci... Seks jest jak Winiary- dobre pomysły, dobry smak Seks jest jak Hochland- to jest pyszne... Seks jest jak Danone- oddaje TOBIE CO KRYJE W SOBIE -rnBakoma, hochland i pomarańczki?-smakować, próbować, delektować się i zajadać hmm... z tą różnicą że nie szkodzi zdrowiu i nie tuczy... i można jeść... jeść i się nie przejesz NATOMIAST KOBIETA JEST JAK"MEDIA MARKT" JAK WINO,JAK KAWA, JAK KWIAT CIESZ SIE SMAKIEM,ZAPACHEM,WIDOKIEM I FAKT- NIE DLA IDIOOTTÓÓWWWW!!! no to szukam sprita;)

Gość dam Ci te noc
Max Zander vel Klaun-i co jeszcze:D:classic_cool:

Gość cicia
Witam mam na imie Justyna szukam przystojnego facetamam 21 lat i szukam faceta do30 jestem z woj. Lubelskiego jestem bardzo ladna nie mam szczescia do facetow to moj nr 516848009