Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....finka

OCET JABŁKOWY

Polecane posty

Gość ....finka

-----

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka
W naturalny sposob tłumi apetyt ,wspomaga metabolizm i usuwanie szkodliwych produktow przemiany materii a do tego zawiera witaminy i minerały.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka
Recepta na sporzadzenie octu jabłkowego :

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka
Obrac kilka jabłek i obrane skory wrzucic do sloja .Zalac woda zmieszana z cukrem w proporcji 1 łyzka cukru na 1 szklanke wody .Słoj przykryc gaza i postawic w ciepłym miejscu .Po 2 tygodniach powstały ocet zlac do butelki .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość .....hmmmmm
powstanie ocet???? moim zdaniem sfermentowane jabłka - tzw jabol wino jabłkowe lub cos w tym stylu :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka
Powstanie naturalnie mętny !!!! !!!!!! ocet jabłkowy.Tylko taki nadaje sie do picia!!!!! i jest zdrowy .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka
hmmm----jabłka fermentuja .....,kwas jabłkowy "jabol"-- wino ---OCET JABŁKOWY

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×