Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplutkaa111

Jem i nie tyję. Co robić?

Polecane posty

Gość szczuplutkaa111

Dziewczyny! Czy tylko ja jedyna na swiecie jestem takim wyjatkiem? Wcinam i ani rosne ani tyje. Czemu akurat ja mam taka przemiane materii? Moze sa jeszcze jakies osoby, ktore maja taki sam problem? Lub go juz zwalczyly? Pomozcie :(

Gość gosiaczekrrrrr
ja tez tak mam:( czy sa tabletki na przytycie????

Gość blondiiiiiii
ja mam to samo. Jem tyle co moj ojciec, potrwfie zjesc 2 obiady, obżeram się fast foodami, na kolacje jem z 8 kromek i ważę 48 kilo. Chociaz ja sie z tego powodu cieszę, bo nie jestem chuda , tylko szczupła. Po prostu mamy taka przemiane materii i nic sie z tym nie da zrobic...

Gość cdsvfsag
mam tensam problem ale teraz bede sobie robis muksturki na przybranie masy miesniowej ktore w necie znalazlam

jeśli masz pieniądze na herbalife spróbuj tego ja brałam by schudnać osiągnełam wagę 60 kg potem odstawiłam i waga w ciągu paru miesięcy skoczyła na 84 kg

Gość nadkaaaaa
ciesz się, że możesz jeść wszystko i nie tyjesz:)

Cześć dziewczyny ja tez mam ten sam problem co wy tzn.dużo jem i nie tyje .Nie wiem jak wy ale ja to mam od kilku dobrych lat ciągle jedną i tą samą wagę tylko w ciąży będąc przytyłam troche ale potem moment wróciłam do swojej wagi.

Gość jolcia1965
DZIEWCZYNY po ile wy lat macie Sa takie osoby które powiedzmy dużo jeedzz a nic nie przybieraja na wadze np. ja

Ja jem jak wściekły koń ,urodziłam tróje dzieci i dalej wyglądam tak szczupło i o zgrozo nie ćwicze dla figury i jem poprostu wszystko mięcho mniam mniam,makarony ,ziemniaczki,kluseczki ,cukiereczki ,o tak mniam ,mniam słodycze no i owoce i duuużo warzyw bo bardzo lubie .

Gość jak na moje
a ja wam zazdroszcze bywa tak ze nie jem nic całymi dniami a wygladam jak beczkowoz :( a moze macie tasiemca :):P

Gość jolcia1965
do szczuplutkiej111 Ty też piszesz że nie rośniesz , aile ty masz lat i ile ty mierzysz, bo jak przez jakiś okres czasu np. przez parę lat nić nie urośłaś jak masz parenaście lat to niech twoja mama idzie z tobą do lekarza bo możesz mieć zaburzenia hormonalne np. karłowatość