Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewioraaaa

Facet troszke nie dał rady...ale..?

Polecane posty

Gość wiewioraaaa
to teraz ja zostawie Was samych :)

Penie umówiona jest z kimś i nie może się spóźnić. Skutkiem czego została herbatka:((

ależ wiem o miodku :) pomyślałam o wykorzystaniu tego słodkiego specyfiku przez mojego łamacza serducha :( jeszcze mi nie przeszło

Gość wiewioraaaa
wygrzać sie porzadnie, zalozyc pizamke, zrobic herbatke z imbirem i walczyc z chorubskiem co sie angina nazywa

olaboga gdzieś ty dziewczyno złapała to upiorne choróbsko?całować na wietrze się chciało ,co? ;)

Kiedyś miałem propozycję rozkoszy z miodkiem i na propozycji się skończyło. Może kiedyś.

Gość wiewioraaaa
to od zmian pogody, człowiek nie wie jak sie ubrac :( miód? to jest to co tygryski lubia najbardziej:)

jeśli znasz magiczne zaklęcie na powrót mojego puchatka,którego skusiłabym miodkiem to zapodaj -bo już chyba tylko czary zostały :(

mówią,że najlepiej się ubrać na cebulkę,choć my kobiety lubimy szpileczki,dekolty a przy tej zmiennej aurze bardziej wrażliwi dostają w kość

Gość wiewioraaaa
no niestety wrozka nie jestem, a tez bym chciala znac takie zaklecie...najlepsze to zapomniec, albo klina klinem

Gość wiewioraaaa
a moglbys?;)

Gość wiewioraaaa
no a gdzie mieszka tygrysek i puchatek? w stumilowym lasie!

prawdę mówiąc nigdy bym nie uwierzyła,że siedząc na kafe,czytając problemy innych,zapomnę choć na trochę o bólu,który we mnie jest... duszyczku Mój - 👄 wiewióreczka-jak to mówiła moja babcia-noś grubą bieliznę ;) a fajna kobitka z niej była!

Uwaga komunikat pogodowy dla stumilowego lasu: Gdy na świętego Hieronima jest słońce abo go ni ma to w końcu listopada deszcz sobie pada albo i nie pada.:) A tak na poważnie pracowałem przy systemach meteo.

Gość wiewioraaaa
kotek, swiete slowa twojej babci, teraz rozumiem czemu stringi budza takie zgorszenie

Gość wiewioraaaa
wiesz troszkę cię dziś zbeształam-buziol na zgodę???? to ja chyba lubie byc ponizana bo nie zauwazyłam:/

chyba pójdę lulu,bo mam bojowy,płaczliwy nastrój,chce mi się palić a rzuciłam więc ćwiczę silną wolę,mój kochany po moim ostrym mailu nie odezwał się i zakończył tym samym bajkę ,która mogła trwać...i nie chcę na was przenosić mojego strasznego humoru boście Kochane Robaczki

Gość wiewioraaaa
3maj sie i nie puszczaj:)