Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helennnna

czy to normalne?

Polecane posty

Gość helennnna

powiedzcie mi, czy rzeczywiscie tak jest bo czasami wydaje mi sie że mam jakas obsesje. mam 18 lat i faceta 2,5 roku, to moj pierwszy i od poczatku bylo cudownie ale teraz jest coraz lepiej, on jest swietny w lozku i przez to czasami nawet jak sie kochamy pare razy mysle o tym, nie raz sie masturbuje, robimy to przynamniej pare razy w tygodniu ale ja bym chyba mogla zawsze, kupuje duzo bielizny, mysle co by zrobic zeby mu bylo dobrze a jak jestesmy gdzies i lezymy obok siebie to nie ma szans zebysmy sie chociaz nie dotkneli, podnieca mnie sam jego widok nawet gdy jest ubrany, czy ja jestem jakas erotomanka?:D

no i tu wlasnie w 150% jestes normalna to zajebisty i calkiem zrowy objaw pozdr

Gość helennnna
glen b - ale z ciebie frajer, wiadomo o co chodzi i nawet składniowo nie jest najgorzej to zdanie, denerwuja mnie tacy ludzie jak ty, co mysla ze sa inteligentni a siedza na forum z nudow i czepiaja sie o takie rzeczy, wez lepiej skocz na temat dyskusja ogolna i pogadaj o globalnym ociepleniu albo o czymkolwiek o czym moglbys miec pojecie bo o seksie na pewno nie masz :) mmm757 - a czy ty tez tak masz? my sie potrafimy spotkac tylko po to zeby to zrobic gdzies w obcym miejscu itd, tak spontanicznie niby albo oboje wiemy ze to zrobimy, a ja bym mogla rzucic wszystko gdybym miala do wyboru sie spotkac niz cos zalatwic waznego ;/

Gość helennnnna
dziewczyny a czy wy też tak macie? bo ja sie czuje czasami jakbym byla niewyżyta mimo, że są dni, że nie moge siedziec po naszym baraszkowaniu i za kazdym razem mam ograzm !

Pewnie, że normalne i zdrowe!! To się nazywa młodośc a ona ma swoje prawa;-)

Gość dzyn dzyn
tesh chciałabym tak mieć ;)

Gość helennnnna
niby dlaczego tępa? a co jest dla ciebie wyznacznikiem inteligencji ? pytanie na forum ?