Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurde moze i glupia jestem

sprzedac dziewictwo??

Polecane posty

Gość Jestem chętny
Jeśli się zdecydujesz, pisz na maila.

za 5 tys na pewno nie

Gość Jestem chętny
Podaj (najlepiej na maila)jakąś rozsądną kwotę, jaka by Cię interesowała.

Gość inga20
Kurcze, za piątkę chyba też bym się skusiła...

Gość Jestem chętny
Napisz coś o sobie

Gość Spon...
Hejka, bardzo ładna, masz To jeszcze?

Gość No nie wiem...
"no kurde moze i glupia jestem" (za 5 tys na pewno nie) -chyba tak

Gość Spon...
To jak? Tak czy nie? (Ile?)

Gość Zbijan COVER Hunter
"no kurde moze i glupia jestem " i "mam 24 lata i zakonserwowaną" jak chcecie to moge was rozdziewiczyć zalezy dokąd mam dojechać. szukam dziewicy najlepiej z katowic lub okolic

a ile dajesz?:P

Gość Zainteresowny
Jestem chetny pozbawic Ciebie niewinnosci. Mysle że możemy się dogadac co do kwoty. Pisz na maila.

Gość Zbijan COVER Hunter
100zł może być ja szukam dziewicy która też mnie doswiadczy bo ja prawiczek 21lat

Gość Tomaszekk
E tam. 5 tysi to za dużo. Ja ostatnio rozdziewiczyłem panienę za 4 tysiaczki. Tyle jeszcze można zapłacić. Ale przyznam że miło było. Spędziliśmy ze sobą całą noc.

Gość 21 prawiczek z katowic
Witam jestem prawiczkiem szukam dziewczyny która by mie tak zwanie "ROZDZIEWICZYŁA" lub "ROZPRAWICZKOWAŁA". NIEEWIEM CZY TEŻ TAK MOGE SPRZEDAĆ SWÓJ STAN "PRAWICZEK" JAK KOBIETA "DZIEWICTWO".

Gość spons...
"no kurde..." i jak, masz to jeszcze?

Tak mam bo jestem nieśmiały i żadnej nie proponowałem.

Mam 22 lata i jestem dziewica. Moim zdaniem, to, czy ktos chce sprzedac cnote, stracic ja z pierwszym lepszym facetem lub z kims kogo sie kocha, to jest jego indywidualna sprawa i nikomu nic do tego. Osobiscie jestem za tym pierwszym. Drugie odpada, a trzecie jest ciezkie do realizacji.

Gość kiiiiniaa..
mam 19 lat i również jestem dziewicą..z jednej strony szkoda by mi było tych pięknych wspomnień których nie mogłabym w przyszłości przywoływać w swojej pamięci,bo zawsze wydawało mi się, ze ten pierwszy raz musi być i będzie z tym jednym jedynym i wspaniałym....ale z drugiej strony..w sumie jeżeli i tak mam oddać swoje dziewictwo jakiemuś mężczyźnie to dlaczego przy okazji nie pomóc sobie finansowo..zwłaszcza,że moja sytuacja finansowa jest bardzo kiepska..;/...hmm..nie wiem mam mieszane uczucia...kiedyś wydawało mi się to kretyńskie i że decydują się na to laski które nie mają w sobie za grosz poczucia wartości i same się nie szanują.ale z czasem doszłam do wniosku , że to wcale nie tak...,że nie o to tu chodzi ...i teraz kiedy mam straszną sytuację..sama się zastanawiam czy tak nie postąpić...

Gość PEWIEN FACET
Dam Ci 5000zł za to że przez rok jeszcze nie stracisz dziewictwa co Ty na to

Gość jestem zainteresowany...
...a ty, pewnie będziesz chciał bawić się w ginekologa i co tydzień to sprawdzać...?

Gość jam jest...
Generalnie rzecz ujmując tez jestem zainteresowany taka oferta jedno kryterium dziewczyna musi byc z zach-pom.jak cos pisac...

witam ja chętnie poznam dziewice z katowic i okolic. Moge zaproponować troche ale przy moich zarobkach to nie wiele poniżej 500zł lub szukam kobiety która by mnie rozprawiczyła ale za drobną opłatą bo jestem w ciężkiej sytuacji finansowej? kontakt na email lub gg:12347788.

pierdolenie. przeciez kobieta moze sobie błone zrekonstruować, udawać niesmiałą i niedoświadczona i tym sposobem żyć ze sprzedawania "dziewictwa". w mojej opini ci co tyle kasy placa za dziewice to jacys zakompleksieni pajace którzy sie wstydza wyjąć ptaka przed doświadczoną kobietą. a z dziewicą sie nie zbłaźnią bo i tak nie wie niby jak powinno byc.

Gość Tomaszekk
Najlepsze są tancerki, w tańcu nie oszukają, bo wszyściutko widać. Zatem wiosenne tancerki zapraszam: www.szukamtancerek.wizytowka.pl

Jestem z zachodniopomorskiego. dziewczyny, ktore decyduja sie na taki krok robia to dla siebie, a innym nic do tego.

Gość jam jest...
Holly a skad jestes dokladnie

Gość izamazowieckieeeeeeee
ja tez mam 19 lat i też jestem dziewicą (to brzmi jakby była w jakims AA.......) ogólnie ludzie mówią, ze jestem ładna...i co z tego skoro nie mam faceta i nigdy go nei miałam? a takie pasztety chodzą z niebrzydkimi chłopakami za ręce...i gdzie tu sprawiedliwość? mam nadzieję, ze na studiach moja sytuacja się zmieni.... brak mi seksu. mam zgrzytanie pochwy codziennie. juz mnie palce bolą.

Gość masz ci los...
Nic z tego nie rozumiem ładne dziewczyny i nie mozecie znalezc faceta wiec pytam wprost jak to sie dzieje??? przeciez to jest wbrew logice ...czy sie myle???

Gość co z tym swiatem
no moze sa nieśmiałe albo nie trafiły na odpowiedniego partnere.Ja na przykład mam dwadziescia lat i jestem dziewica ale nie dlatego ze nie mam z kim tego robic bo okazji bylo wiele, tylko poprostu nikt mi nie przypasowł