Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurde moze i glupia jestem

sprzedac dziewictwo??

Polecane posty

Gość dziewictwo się strasznie
zdwaluowało - tanie jest - interes na tym trudno zrobić...

Sprzedałaś swoje dziewictwo? Szukam dziewczyn, które sprzedały swoje dziewictwo i które zechciałby ze mną porozmawiać (anonimowo, mejlowo, przez gg) - piszę o tym reportaż. Bardzo proszę o kontakt slowodajka@wp.pl

Gość bubux
ja chętnie kupię. swoje zuzyłam już dawno. poproszę o przesyłkę priorytetową

a ja bym chętnie sprzedała swoje dziewictwo. Nie mam szczęścia w miłości, a jak mam oddać je jakiemuś tłumokowi to wolę oddać je za kasę i jeszcze wybrać sobie faceta

Gość wyrafinowany koneser
Elizabeth...Zawsze sie sprzedajesz...Przecież nawet nie biorąc kasy musi byc lokal, dojazd,cos do picia, jedzenia, gumy itp:P

Wyrafinowany koneser ale wymyślasz z tym sprzedawaniem. Miłą atmosferę i jedzenie to ja zapewniam nawet ludziom z którymi nigdy do łóżka nie pójdę jak są moimi gośćmi. A jak koleżanka odwiezie mnie do domu swoim samochodem, albo odbierze z niego to mam czuć się sprzedana, bo zapewniła mi dojazd? Co za głupoty.

Gość wyrafinowany koneser
żadne głupoty ograniczona kobieto...wszystko kosztuje a kobiety niesprzedajne-najwiecej:P

Gość Alexsa
Masz podobnie jak ja, jestem (tak mówia,bo ja samolubna nie jestem..) bardzo piękna dziewczyną, mam piękna figure, w głowie cos mam (studiuję 2 kierunki-dziennie i zaocznie) i jestem dziewicą-mam 20 lat. Nikt z znajomych nie wierzy ze jestem dziewica , bo fakt, ciagle jestem na jakich tam randkach, ale nigdy się nie zakochałam...dlatego tak jest. Jestem BARDZO wybredna...dlatego sprzedaje dziewictwo-bardzo potzrebuje pieniedzy..jak narazie dałam różne ogłoszenia...jak kotś sympatyczny się zgłosi to...czemu nie Pozdrawiam :)

Gość wiolcia60
Ja jestem gotowa sprzedać swoje dziewictwo. Jestem wysoką blondynką z okolic Katowic. Koniecznie chcę to zrobić z zabezpieczeniem. email: wiolcia60@onet.pl

A tak w ogóle to niech mnie ktoś oświeci - co niby takiego wielkiego jest w tym dziewictwie? Bo ja chyba tak stary jestem, że już nie pamiętam. W każdym razie nie wydaje mi się, żeby w seksie z dziewczyną, która nie wie co i jak mogło być coś fajnego.

Gość wiolcia60
tez nie wiem, ale jak widac niektorych to jara, skoro daja ladne sumki ;]

Gość Dave27

Że ludzią chce się wydawać hajs na bzdury typu 4k w Polsce za noc. W Tajlandii znajdziecie laski za 300-400 zl za noc jak chce się komuś tak płacić. A często nawet za darmo się jakieś pozna.

Gość Tom

Bez ryzyka nie ma zabawy 😁

jeśli młoda kobieta proponowałaby mi swoje "dziewictwo" odpowiedziałbym tak :

Najpierw naucz się swojego ciała by móc czerpać przyjemność z tego co jest możliwe. Aby być z mężczyzną i być zdolną do odczuwania przyjemności a nawet rozkoszy nie może krępować cię niepewność, dyskomfort i kompletny brak doświadczenia.

Najpierw pozbądź się tych ograniczeń ( w tym dziewictwa) w potem możemy porozmawiać a może coś więcej.

Za "usunięcie dziewictwa" trzeba zapłacić, a jeśli spóźnisz się z tym za bardzo  to tylko u chirurga.

Życzę szczęścia.