Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurde moze i glupia jestem

sprzedac dziewictwo??

Polecane posty

mam 21 lat i jestem ladna. \nawet bardzo... pewnie dostalabym niezła kase..a chyba nikt by sie o tym nie musial dowiedziec... ale to chyba najgorsze forma kurestwa, nie?

ta

jak wyjdziesz za mąż sprzedaż dziewictwa będzie legalna :-p a teraz to chociaz dreszczyk emocji Cie przeszyje ;-)

a to ze niby to nielegalne jest? jak nerke blone traktuja czy co? :P

nie zrozumiałas...kiedys przeciezwyjdziesz za mąż,a to nic innego jak ukryta prostytucja,choc z 1 facetem/teoretycznie/,a teraz zrobisz to dla przyjemności :D

Gość aaaccc
lepiej sprzedać niż dać dupy za darmo ... :P jak uważasz. do kurestwa cie nikt nie namawia

Zycie to biznes a najważniejsza jest kasa. Ważny jest też egoizm bo Ty jesteś najważniejsza a nie ktoś inny i to co on sobie pomyśli. Stracisz czystość z jakim skurwysynem to jest pewne, tylko śmiecie mają szansę na seks i to z dziewicą, a oni nie chcą miłości i na głowie staną aby Cię zaliczyć i zaliczą...wydaymają a potem będą się chełpić wsród kumpli że rżneli dziewicę, dlatego polecam Ci ją sprzedać jakiemuś męzczyznie który nigdy nie miałby szans na seks z Tobą.

juz sie wystraszylam ale ja tak malzenstwa nie widze...:p

moj boze... jakis chetny? :P

Gość a robilas juz
loda ??

Gość trzeba być kompletnym
wariatem, aby leciec na dziewictwo. Jakaś baba, co nawet niewiadomo co z nią robić, weźmie się rozmyśli, kasę zainkasuje, a tobie zaproponuje Renię Rączkowską. Wolę koleżankę z roboty, ruchanka jak się patrzy, nóżki na pagony, a z dziewicą, kurna po misjonarsku i uważć, srać pieścić się, może wejdzie, może nie , a spadaj z tym swoim dziewictwem, do jakiegoś katola.....

Gość tańcz a po tańcu
sprzedawaj to dziewictwo, bo niedługo trądzik cię zaatakuje i z daleka będzie widać, że pajęczyna między nogami i żeś dziewica nieszczęśliwa.

Gość Jestem chętny
Napisz na co liczysz (na maila)

Za: Przede wszystkim nie musisz dziewictwa sprzedawać byle komu. Możesz najpierw takich kandydatów ocenić. Po drugie masz szansę odbyć udany pierwszy raz (bo kandydata wybierzesz pod kontem seksu), a dużo dziewczyn nie miało takiej szansy. Po trzecie, ciesz się, że nie oddałaś dziewictwa w wieku 15 lat jakiemuś pajacowi, tylko możesz teraz za to wziąć pieniądze. Przeciw: Co prawda nie jest to dla mnie kurewstwo, ale śmierdzi mi to moralnie.To po pierwsze. A po drugie...hmm...;)

dla mnie wstydem byłoby to, że ja sama wiem, nikt więcej nie musiałby wiedziec:O ale skoro już sprzedałas rozum, to dlaczego nie zrobic tego z dziewictwem?:O

no jak dla mnie kase za swe usługi bierze kurwa i smierdzi mi to mega kurewsko:O chocbys załozyli na to białe rękawiczki, albo kilka wartsw woalki, kurwa kurwa pozostanie:O smutne

Gość Jestem chętny
Uważam, że każdy może dysponować sobą tak jak sobie tego życzy. A innym h.. do tego!

Gość jak cie rajcuja zboczki
ktore to kupią...

janse zgadzam sie, ja nie zamierzam niczego zabraniać - jej sprawa ale nie róbmy z kurwy bizneswoman:O

Gość noelia - dobre

wyrzuty sumienia? ja nie mam wyrzutow sumienia bo tak na prawde ludzie maja innych w dupie, tylko zazdroscic potrafia, albo udawac swietych jak ktos robi cos zlego lub niemoralnego. Z tym ze moralnosc to pojecie wzgledne..

jesli nie masz wyrzutów sumienia, to twoja sprawa, z reszta jak cała reszta, zrobisz co zechcesz pytałas natomiast o zdanie nasze i je usłyszałaś i zapamiętaj sobie, że moralnośc, nie jest względna: to jest pewien kodeks zasad i postaw, niezmiennych, a że częśc postanawia zyc zgodnie z Nim, a część odwrotnie to już indywidualny wybór:O jesli nie przeszkadza Ci bycie kurwa, to okey, tylko nie oczekuj szacunku i zrozumienia:O i żeby było jasne: 1. ani nie udaje świetej, po prostu się nie puszczam i nie sprzedaję własnych usług seksualnych, co nie zonacza, że jestem święta 2. ani ci nie zazdroszczę, bo czego?:O

Gość mam 24 lata i zakonserwowaną
cnotę, mam też duże braki finansowe, ale moim zdaniem sprzedawanie się to już najgorszy pomysł, na jaki można wpaść:O Wolałabym się zabić niż sprzedawać siebie. Po prostu wydaje mi się to juz ostatecznym upadkiem, po którym nic gorszego nie może człowieka spotkać. Żeby nie było- jestem niewierząca itd. No ale minimum szacunku do samego siebie, to chyba podstawa...

Gość hujaWafla
kurwa i tyle dam ci 2 zl jak mi zrobisz loda... a zerznac cie moge za darmo bo na suki szkoda mi kasy ...

Gość kiepskie dzieciństwo..
i ciezkie zabawki

Gość azaza
Ja, gdybym miała też bym sprzedała. Jeśli dasz za darmo, to tego nie doceni

Gość azaza
A tak na marginesie, widzę że masz tu jakieś propozycje...