Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Mam OGROMNY problem. Dziewczyny POMOCY !!!!!

Polecane posty

To 32 tc Twardnieje mi brzuch Lekarz zapisał Fenoterol, Isoptin i kazał leżeć, leżeć i leżeć Biorę to od tygodnia i twardnienia całkiem ustały, ale jak tylko położę się w dzień to brzuch praktycznie non stop twardnieje. podczas tego leżenia! Jak tylko wstanę, robię coś, siedzę czy po prostu normalnie funkcjonuję to brzuszek jest mięciutki, czuje non stop ruchy dziecka itd. Jak się położe - moment twardnieje :( Co w tej sytuacji?

To chyba nie jest tak źle :) U mnie zaczęło się w 22 tc i twadniał pomimo leżenia i brania tego wszystkiego. Leżałam prawie 4 miesiące, a brzuch i tak się stawiał :(

Gość peelle
też miałam ten problem brałam nospe, strasznie sie przestraszyłam bo koleżanka powiedziała że tak może zaczynać się poród, spłaczem poszłam do lekarza zrobił ktg nie było żadnej nieprawidłowości i stakim brzuszkiem pochodziłam jeszcze do 41 tygodnia.

peelle, ale chodziłaś i normalnie funkcjonowałaś? Ja własnie nie wiem, moze zacznę normalnie funkcjonować - wtedy nic mi nie dolega. Wcześniej przed braniek leków miałam skurcze i podczas leżenia i chodzenia i zawsze. Teraz tylko jak leżę:o

IIIIIIIII pojedz na KTG do szpitala najlepiej... jeżeli po nospie ni eprzechodzi... mogą to by skurcze przepowiadające... ja jak byłam 34 pojechałam bo mni ecały dziem brzuszek bolał.. i okazało sie ze mam własnei skurcze przepowiadające... lepiej dmucha na zimne... albo zadzwon do gina...

biorę fenoterol od 19 tygodnia i brzuszek robi się twardy kilka do kilkunastu razy dziennie cały czas. zauważ, że teraz do tych nieprawidłowych skurczy dochodzą skurcze braxtona hicksa, które ciężko jest odróżnić :) ile razy dziennie bierzesz feno?