Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olus678

Rozstępy na tyłku..pomocy..

Polecane posty

Gość olus678

Mam 16 lat i cholerne rozstępy na tyłku.. nie mam pojęcia skąd mi się wzięły ale na dwóch pośladkach mam takie pręgi z góry na dół.. Wie ktoś może o co chodzi? I co mam z tym zrobić ?:(

Gość tamtaramta .. ta
ej nie martw sie tz mialam ale zniknely z czasem

Gość defrree
peeling z kawy co drugi dzien szoruj mocno:)

Przeciez rozstepy nie znikna ;/ Nie wkrecajcie dziewczyny :) Pewnie szybko rośniesz i dlatego Ci wyskoczyły :(

Gość tak to juz jest...
mi tez sie pojawily jak mialam 16 lat i to byl dla mnie szok. dopoki sa swieze, tzn koloru rozowego, to nalezy jak najszybciej rozpoczac akcje ratunkowa : masaze szczotka lub rekawica, naprzemienne prysznice(zimna, ciepla woda), krem ujedrniajacy i krem na rozstepy albo na blizny. Najlepiej udac sie do dermatologa po jakis dobry specyfik. kiedy rozstepy sie juz zagoja i beda mialy taki blado bezowy kolor, to juz niewiele sie da z tym zrobic. Ale nie martw sie, z wiekiem staja sie one coraz mniej widoczne (tak przynajmniej bylo u mnie).

rozstepy nie znikna, jedynie mozna zapobiegać pojawianiu sie nowych, weźcie logicznie zacznijcie mysleć, skóra sie rozeszła i teraz się zejdzie? mozna zrobić jeszcze tak, aby były mniej widoczne, ale nie znikna niestety

Gość mruczka kuczka
podnosze. bo sama je mam, ale dopiero sie zorientwowałam jak juz byly blade. co moze pomoc peeling z kawy robie 2 razy w tyg. jakos zmiany nie widze.

Gość tak to juz jest...
peelingi raczej juz nie pomoga. To sa po prostu blizny i dlatego mozna sprobowac kremu na blizny albo specjalnych preparatow do rozjasniania rozstepow. To nie jest tak ze sie nic nie da zrobic bo mozna rozstepy usunac operacyjnie. Sa jakies techniki laserowe czy inne, nie wiem dokladnie ale wszystkie kliniki medycyny estetycznej maja taka usluge w ofercie. Ja mam ale sie z tym pogodzilam. Taka juz nasza, kobieca uroda, A wiecie ze sa faceci ktorych kreca rozstepy?

Ajj.. u mnie są blade,miałam pare lat , ale nie wiedziałam wtedy co to jest... Dopiero teraz się zorientowałam :( Cóż,chyba musze z tym żyć :( Ale dziekuje wam :*

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin