Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara dupa jestem cholera

MAM 26 LAT !!!!!CZY W TYM WIEKU JUż TYLKO CZEKA SIE NA ZMARSZCZKI ???

Polecane posty

Gość stara dupa jestem cholera

ciągle słysze ze to początek starosci i pojawiania sie zmarszczek ..:( cholera mam doła ..

Gość prawde mówią niestety
nie masz już 20 lat

Gość to teraz moja historiaa
ja mam 3 dychy, chyba skoczę

Gość chyzna
ja mam 25 i jak sie usmiecham zauwazam juz pod oczami kurze lapki masakra dziewczyny starzejemy sie

Gość kluczar
"CZY W TYM WIEKU JUż TYLKO CZEKA SIE NA ZMARSZCZKI" nie! :o czeka sie jeszcze na siwy włos :)

Gość do prawde mówią niestety
na rzeczywiscie 20 i 26 to taaaaaaaaaaaaka roznica:P6 lat to przeciez kupa czasu buahahahahahha:P To TYLKO 6 lat roznicy czlowieku!

Gość ja mam 18 i tez mam kurze
lapki.

Gość xanx
Kurcze, ja mam 24. Jak nie wypindrze sie to ciagle w kslepach prosza o dowod nawet jak kupuje jakas oranzadke typu reds. Ale tak czy siak panikuje bo chyba powinnam juz jakis krem pzreciwzmarszczkowy wybrac.

Gość JESZCZE BĘDZIECIE
miały czas na kremy przeciwzmarszczkowe.Teraz postawcie na pielegnacje skory,jej odpowiednie nawilzanie,ochrone przed UV,dokladny demakijaz,wlasciwe dobieranie kosmetykow.Pamietajcie o unikaniu papierosow,alkoholu,fast foodow bo to wszystko fatalnie wplywa na cere:o

Gość JESZCZE BĘDZIECIE
no i nadmierne opalanie zarowno na sloncu jak i solarium powduje szybsze starzenie sie skory i przedwczesne zmarszczki.

Gość xanx
Ja sie nie opalam. Filtrow niestety juz nie uzywam : / Probowalam kilku (takich 50, 60) i kazdy powodowal takie zaSYFienie mojej twarzy jakiego nie mialam nawet podczas okresu dojrzewania : / No i nie daje rady. Poki co uzywam zwyklych nawilzajacyh ktore niby 15 maja, ale watpie.

Gość pluszaq
jak bedziecie uzywac beznadziejnych kosmetykow reklamowanych jako przeciwzmarszczkowe i liftingujace, to z geba bedzie strasznie. filtry 15-20 sa niezbedne, ale nie kazdy rodzaj filtra nadaje sie do tlustej cery. ale uzywajcie pozadnych kosmetykow poprawiajacych zdrowie skory i nie bedzie najgorzej ;) nie sugerujcie sie poradami sprzedawczyn ani reklamami. bautypedia.com stad sie mozna wiele dowiedziec. naukowe informacje bez bzdetow.