Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo potrzebuje pomocy

CZYM MYJECIE TWARZ??

Polecane posty

kostka Sebamed chyba nie jest dla mnie... bardzo wysusza mi skórę :( chyba że to dobrze?... Na to nakładałam krem Humektan.. Ale sama nie wiem :( Mam bardzo wrażliwą skórę. Skłonną do alergii. Czasem coś wyskoczy. Troszkę wągrów na nosie. Co radzicie drogie Panie?

Gość nie śmiejcie się
ale ja myję wyłącznie płynami do higieny intymnej. Mam podobną cere do twojej - i to jedyne, po czym nie mam żadnych podrażnień, a te które są - znikają. Zresztą cała się tym myję - nieraz nawet włosy!Często mam uczulenie na dekolcie - wtedy smaruję tym płynem "na sucho", na 1-2 min. i spłukuję - i wszystko przechodzi.

Gość chyzna
najlepiej ci dermatolog poradzi skora twarzy nie powinna byc zbytnio przesuszona ja uzywam kosmetykow garniera gleboko oczyszczajacych chodzi tu o zel do mycia twarzy krem do twarzy i tonik

Gość fvew fre
ja uzywam do mycia twarzy plynu do higieny intymnej, odkad go uzywam nie mam problemow z pryszczami,

chyzna, uzywalam tego toniku garniera. Niestety, i ten kosmetyk jak dla mnie nie za dobrze działa :/ No ale hmmm, nie mam problemów z cerą jakiś wielkich. Więc nie wiem czy się opłaca isc do dermatologa. Choc zapewne masz racje.. Ale moze na razie jeszcze potestuje..

Gość nie śmiejcie się
czyli nie ja jedna? :-) A już myślałam,że jestem jakąś dziwaczką..... :-)

Gość fvew fre
nie, hehe, duzo moich kolezanke tez uzywa, nie dosc ze dobry t jeszcze sie oszczedza bo on tani i nie trzeba kupowac drogich wynalazkow do mycia twarzy :)

dobra.. poczytalam tez troche.. Więc może spróbuję.. Mam nadzieję że moja twarz to przezyje ;)

Gość chyzna
tez nie mam problemow z cerow nigdy nie mialam,ale zawsze stosuje gleboko oczyszczajace to zalezy np moja kolezanka zaczela uzywac i wyskoczyly jej wypryski takze nie wiem jak Twoja skora zareaguje na nie

Gość chyzna
jest bardzo dobra maseczka na wagry firmy Yves Rocher jest to taka jakby glinka i nakladasz tylko na nos i brade swietnie oczyszcza tylko nie pamietaj jej nazwy,ale w sklepie kosmetycznym jesli powiesz tak jak napisalam napewno beda wiedziec

Gość 26 latka
też używam do mycia twarzy płynu do hiegieny intymnej.Te płyny są bardzo delikatne i na pewno łągodniejsza dla cery niż wszystkie żele do mycia twarzy.No i do tego są niedrogie;)

Gość dfgdfg
pianki loreal happyderm

Gość xanx
Lirene. Nawilazajo kojacy. Wprawdzie troche wysusza skore, ale probowalam pzreroznych "cudow" i po kazdym skora piekla niemilosiernie i powodwaly efekt sciagniecia sie skory. Ten tak nie dziala

Gość dobra jest ta pianka
Happyderm?Ile ona kosztuje i na ile mniej wiecej starcza?Poszukuje czegoś nowego do mycia twarzy, używalam róznych żeli,mleczek,płynów,mydełek do mycia twarzy ale nigdy nie miałam tej pianki więc proszę o opinie:) Z góry dziękuje i pozdrawiam🌻

Gość ponizej.............
www.mydelkonaturalne.com.pl

Gość mydełko prowansalskie
czyli takie z oliwy z oliwek :D mam mieszaną cerę i takie mydełko mnie nie wysusza a ładnie oczyszcza, z resztą cała się takim myję, podbiera je także mój facet i to nawet do golenia zamiast pianki ;) ps seria happyderm- dla mnie to była tragedia, pianka do mycia jeszcze uszła- ale po kremie miałam masakrę na twarzy...