Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meduzaaaaaaaaaaaaaa89

Z czarnego na blond! pytanie do fryzjera

Polecane posty

swój kolor włosków mam średni brąz:) rok temu zaczełam malować na czarno lecz teraz ten czarny mi się znudził około 2 miesięcy nie malowałam odrostów i kupiłam zwykły rozjaśniać żeby zejść na blond po 1 nałozeniu moje odrosty zrobiły się blond a kolorek czarny troszkę zbrązowiał:)rozjaśniać trzymałam 30 min teraz mam zamiar połozyć go drugi raz :) jak myślicie zejdzie mi czarny kolor woguóle? i ile jeszcze razy i na ile minut mam stosować ten rozjaśniacz może troszkę dłużej trzymać na włoskach?

hallo pomoże mi ktoś:(

Gość blondynka78
Witam. Ja od zawsze mam rozjasnione wlosy ale kiedys postanowilam zmienic kolor i zafarbowalam wlosy na fioletowo ale niestety nie bylam zadowolona i chcialam wrocic do jasnych. Uzylam do tego farby: SCHWARZKOPF LIVE COLOR XXL nr.01 Rozjasnily sie idealnie. Uzyj wg. instrukcji obslugi i obserwuj wlosy od nalozenia farby. Jak masz dlugie wlosy to musisz uzyc 2 farby. Niestety nie moge ci zagwarantowac ze sie uda poniewaz KAZDE WLOSY SA INNE !!!!! Powodzenia!!!

Gość alissa.....
ja miałam czarne zeszłam na blond p 2 krotnym nałozeniu rozjas joanna

Ja mam ogromny problem:( 2lata temu miałam śliczny jasny blond jednak postanowiłam coś zmienić i przemalowałam włosy na paloną kawe...kolor ładny jednak wyglądam w nim bardzo blado chciała bym jak najszybciej zmienić kolor włosów na blond.Co prawda raz na własnął rękę próbowałam przemalowac włosy lecz wyglądało to tak że kupiłam rozjaśniacz z Joanny czekałam 35 minut i włosy wyszły jasno rude wię postanowiłam spróbowac nałożyć na to farbe również z joanny jasny blond jednak efekt???Rude pomocy

allisa ale czy teraz nie zauważasz że twoje włosy stały się zniszczone??Nie wypadają??jakiego używałaś rozjaśniacza??

Gość chudziutkaa
jeżeli chcecie rozjaśnić włosy za pierwszym razem to polecam rozjaśniacz goldwell-a albo keune-a. Za pomocą któregoś z tych rozjaśniaczy (obojetne którego) to z czarnego dojdziesz bez problemu do jasnego blondu nawet siwego. :)

Gość Anq
Zal mi was dziewczyny, takie głupoty gadacie! jak ktos rok czarna farbe nakladal i to pewnie jeszcze drogeryjna to za cholere nie dojdzie tak łatwo do jasengo blondu (no chyba ze dla nie go blond to paskudne zółtawe popalone włosy). dekoloryzjacje musisz robic stopniowo. Od tego czy dojdziesz od jasnego zalezy od tego jak nakladalas czarna farbe, jezeli kladlas na odrost i przeciagalas na zbyt dlugo na konce, to sa one przepigmentowane i beda rudawe w nieskończonosc...albo jasne ale przesuszone i popalone. Radze isc do fryzjera a nie kombinowac na wlasna reke.

Gość gość
kolezka z pracy wlasnie zchodzila z czerni na blond stosowala wszystko oprocz rozasniacza az w kocu kupila najtansza farbe schwarzkopf LIVE kolor FROZEN PEARL BLONDE 9-5 I JEST PIEKNA BLONDYNKA