Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 meduzaaaaaaaaaaaaaa89

Z czarnego na blond! pytanie do fryzjera

Polecane posty

sw贸j kolor w艂osk贸w mam 艣redni br膮z:) rok temu zacze艂am malowa膰 na czarno lecz teraz ten czarny mi si臋 znudzi艂 oko艂o 2 miesi臋cy nie malowa艂am odrost贸w i kupi艂am zwyk艂y rozja艣nia膰 偶eby zej艣膰 na blond po 1 na艂ozeniu moje odrosty zrobi艂y si臋 blond a kolorek czarny troszk臋 zbr膮zowia艂:)rozja艣nia膰 trzyma艂am 30 min teraz mam zamiar po艂ozy膰 go drugi raz :) jak my艣licie zejdzie mi czarny kolor wogu贸le? i ile jeszcze razy i na ile minut mam stosowa膰 ten rozja艣niacz mo偶e troszk臋 d艂u偶ej trzyma膰 na w艂oskach?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
hallo pomo偶e mi kto艣:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondynka78
Witam. Ja od zawsze mam rozjasnione wlosy ale kiedys postanowilam zmienic kolor i zafarbowalam wlosy na fioletowo ale niestety nie bylam zadowolona i chcialam wrocic do jasnych. Uzylam do tego farby: SCHWARZKOPF LIVE COLOR XXL nr.01 Rozjasnily sie idealnie. Uzyj wg. instrukcji obslugi i obserwuj wlosy od nalozenia farby. Jak masz dlugie wlosy to musisz uzyc 2 farby. Niestety nie moge ci zagwarantowac ze sie uda poniewaz KAZDE WLOSY SA INNE !!!!! Powodzenia!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alissa.....
ja mia艂am czarne zesz艂am na blond p 2 krotnym na艂ozeniu rozjas joanna

Udost臋pnij ten post

Ja mam ogromny problem:( 2lata temu mia艂am 艣liczny jasny blond jednak postanowi艂am co艣 zmieni膰 i przemalowa艂am w艂osy na palon膮 kawe...kolor 艂adny jednak wygl膮dam w nim bardzo blado chcia艂a bym jak najszybciej zmieni膰 kolor w艂os贸w na blond.Co prawda raz na w艂asn膮艂 r臋k臋 pr贸bowa艂am przemalowac w艂osy lecz wygl膮da艂o to tak 偶e kupi艂am rozja艣niacz z Joanny czeka艂am 35 minut i w艂osy wysz艂y jasno rude wi臋 postanowi艂am spr贸bowac na艂o偶y膰 na to farbe r贸wnie偶 z joanny jasny blond jednak efekt???Rude pomocy

Udost臋pnij ten post

allisa ale czy teraz nie zauwa偶asz 偶e twoje w艂osy sta艂y si臋 zniszczone??Nie wypadaj膮??jakiego u偶ywa艂a艣 rozja艣niacza??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chudziutkaa
je偶eli chcecie rozja艣ni膰 w艂osy za pierwszym razem to polecam rozja艣niacz goldwell-a albo keune-a. Za pomoc膮 kt贸rego艣 z tych rozja艣niaczy (obojetne kt贸rego) to z czarnego dojdziesz bez problemu do jasnego blondu nawet siwego. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anq
Zal mi was dziewczyny, takie g艂upoty gadacie! jak ktos rok czarna farbe nakladal i to pewnie jeszcze drogeryjna to za cholere nie dojdzie tak 艂atwo do jasengo blondu (no chyba ze dla nie go blond to paskudne z贸艂tawe popalone w艂osy). dekoloryzjacje musisz robic stopniowo. Od tego czy dojdziesz od jasnego zalezy od tego jak nakladalas czarna farbe, jezeli kladlas na odrost i przeciagalas na zbyt dlugo na konce, to sa one przepigmentowane i beda rudawe w niesko艅czonosc...albo jasne ale przesuszone i popalone. Radze isc do fryzjera a nie kombinowac na wlasna reke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolezka z pracy wlasnie zchodzila z czerni na blond stosowala wszystko oprocz rozasniacza az w kocu kupila najtansza farbe schwarzkopf LIVE kolor FROZEN PEARL BLONDE 9-5 I JEST PIEKNA BLONDYNKA

Udost臋pnij ten post