Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaaaaaaa

pierwszy raz

Polecane posty

Gość aneczkaaaaaaa

Witam. mam 19 lat, jestem juz od 4 lat z chlopakiem, chcielibysmy wkoncu TO zrobic.. jednak strasznie sie boje, czytalam, ze ten pierwszy raz strasznie boli, ze czasami nawet bol jest nie do zniesienia.. czy moze ten bol zalezy od pochwy kobiety, jakiej jest wielkosci itp czy za kazdym razem jest taki sam?

przede wszystkim zalezyod budowy blony bo sa rozne poza tym od nawilzenia mnie np bolalo ale bol dalo sie zniesc, raptem 2 sekundy bolalo ale za to nie krwawilam

Gość gdybt to tak mocno bolało to
ludzkość by wyginęła

Gość ten od kawalow
wez kup cos do nawilzenia

Gość aneczkaaaaaaa
no niby tak, ale moja kolezanka ostatnio zrobila to pierwszy raz i mowila,ze strasznie ja bolalo i zaczela okropnie krawi i ze to bylo juz chyba przy 5 probie

to moze nie moze blony przebic? czasem trzeba ja usunac chirurgicznie ale rzadko przede wszystkim musisz byc rozluzniona ja np tego nie planowalam chlopak wzial ze soba prezerwatywe jak do mnie przyjechal ale umowilismy sie ze jak bedziemy gotowi to to zrobimy, a nie planowanie jakies ze jutro o 17:00 np.. nie przesadzajmy, to nie jest jakis nie wiadomo jak straszny bol

Gość gdybt to tak mocno bolało to
ta koleżanka to jakiś wybryk natury. Nie stresuj się, jak się naprawdę kochacie to tylko miłe wspomnienia zostaną. Powodzonka:-)