Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i niepewna

czy gdy facet mówi kocham a jest pijany...

Polecane posty

Gość bekart obcego
to nie jest glupie- milosc nie wybiera, ale pamietaj ze nawet jesli Wam sie ulozy, jesli bedziecie razem Twoj byly bedzie w Waszym zyciu. a co do tego ze powiedzial ze Cie kocha gdy byl pod wplywem- moze nie mial odwagi powiedziec tegop gdy jest trzezwy, sama mowisz ze okazuje Ci uczucie nawet gdy nie jest pijany, to o czyms swiadczy.

asica mam nadzieję, że tak nie będzie:) gdybym miała pewność, że to co wtedy powiedział było prawdą mogłabym znieść fakt, że na trzeźwo nie ma tyle odwagi;) do bekart obcego- były nie będzie się ciągnął za nami bo on mieszka w innym mieście.

Gość bekart obcego
przez ciagnal sie mam na mysli ze zawsze bedziesz ta ktora wczesniej mial jego kumpel. zycze Ci oczywiscie jak najlepiej ale nie wiem czy na tym polu nie bedzie miedzy Wami konfliktow

nie myślałam o tym w ten sposób. tak bardzo chciałabym, żeby nam się ułożyło. naprawdę mi na nim zależy:(

czemu żaden facet się nie wypowie? proszę pomóżcie!!!!!!!

Gość mango z bango
kocha kocha nic sie nie martw:) to pewnie taki typ twardziela ktory o uczucioach mowi tylko gdy pije:P

ale czy mówisz to wszystkim czy tylko tym których naprawdę kochasz? bo z tego co wiem on innym tego po pijaku nie mówił:) bardziej boję się tego, że powiedział to bo ja powiedziałam to pierwsza:(

dzięki mango z bango:) chciałabym w to wierzyć:)

faceci nie sa wylewni,ale fakt ze nie powiedzial tego na trzezwo oznacza,ze nie dojrzal,zeby to powiedziec. Daj mu czas...mysle ze jesli ktos kocha mowi o uczuciach nie tylko po pijaku

Gość brzuchomówca
ja kiedyś nie miałem odwagi, i też na imprezie będąc pod wpływem % powiedziałem dziewczynie, że ją kocham:( wyśmiała mnie:( ale z punktu widzenia mojego- mógł mówić szczerze, tylko w normalnych okolicznościach nie potrafi!

dam mu tyle czasu ile potrzebuje:) póki co cieszę się drobnostkami:) bo takich drobnostek jest mnóstwo gdy ma dobry humor:)

Gość a e i u y
to smutne

Mój wpis to był oczywiście taki mały żart:) Ja jak jestem mocno pod wpływem %% to kocham wszystkich naokoło:P

mnie tego mówić nie musisz:( czasem myślę, że chodzi mu tylko o seks, czasem myślę, że naprawdę mu na mnie zależy:(

Gość a e i u y
ej ej to czy Cie kocha najlepiej sie czuje... slowa gowno znacza uwierz mi :P to sie po prostu czuje!

skategirl:) to miłe w gruncie rzeczy:) choć też świadczy o tym, że można mówić takie rzeczy nawet gdy się tego nie myśli:)

no właśnie widzisz i tu jest problem, w jednej chwili czuję, że mnie kocha, przytula się przychodzi, głaszcze brzuszek gdy boli, dba o mnie. ale potrafi też być totalnie chłodny, i gdy ja myślę, że jest ok i staram się okazać czułość czuję się jak intruz:/

Gość a e i u y
ja olalaam facetow i sie nie przejmuje juz, mialam dosc tego samego, choc moja historia to juz w ogole jes t masakra :P moze Cie kocha, nie kazdy jest wylewny... nie wiem... zycie uczuciowe jest trudne

Ale kiedy ja mówię, że ich kocham to oni doskonale wiedzą, że właśnie nastąpił ten moment, kiedy więcej pić nie powinnam :D A jeżeli zdarzy mi się powiedzieć to obcym ludziom, no cóż rozumieją, że to taki miły gest pijaka:D

Gość mango z bango
wiecej wiary:) skoro okazuje to tak jakby mowil:)

tylko, że same gesty nie wystarczą w sytuacji, gdy potrafi być zupełnie oschły. gdyby zadeklarował to na trzeźwo, albo chociaż nie był taki zmienny...

Gość a e i u y
a ile z nim jestes?

Gość mango z bango
musisz poczekac, skoro go kochasz daj mu czas zeby dojrzal, a moze ma swoje powody dla ktorych Ci o tym nie mowi wprost, moze chodzi o Twojego bylego? moze stara sie chociaz w ten spsob byc lojalny? kto wie

no właśnie my oficjalnie nie jesteśmy razem... ale taka sytuacja ciągnie się między nami od ponad roku.

Gość mango z bango
a wiecej jest tych ozieblych dni czy dobrych?:)

takich zupełnie oziębłych jest bardzo mało ale takich gdzie jest ledwo ciepło więcej niż tych dobrych. choć to też nie jest reguła, czasem ma cały ciąg dobrych dni:)

Gość a e i u y
i odpowiada Ci takie bycie niebycie, moze by sie okreslil chlopak

oczywiście, że nie odpowiada ale z dwojga złego lepsze to niż nie mieć go wcale:( chciałabym tylko wiedzieć czy naprawdę mnie kocha, bop jeśli tak poczekam aż dojrzeje do związku