Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i niepewna

czy gdy facet mówi kocham a jest pijany...

Polecane posty

Gość Rue
No to sama widzisz, że wszystkie znaki na niebie mówią , że będziecie razem :), w każdym razie trzymam mocno kciuki aby Ci się wszystko ułożyło. Z tym swoim poprzednim rozumiem, ze się rozstaliście tam gdzie teraz jesteś?

tak i tu wlasnie do nas przyjechal X jako najlepszy przyjaciel mojego ex. stad tez domyslasz sie skad takie ryzyko nakrycia- mieszkamy w jednym domu:)

Gość Rue
Miałam takie myśli i one wracają czasem i to mnie boli.

Gość Rue
No tak, teraz wszystko rozumiem. I w dodatku co raz bardziej ta histroria Twoja robi się podobna do mojej :)

zalujesz troche? ze sie sprobowalas?

Gość Rue
To faktycznie musicie się kryć :D, jak Wy to wytrzymujecie :-)?.

Gość Rue
Zawsze jest jakiś zal, nie można mieć wszystkiego. On mi kiedyś powiedział- w gwoli ścisłości też po alkoholu :-D, że On i tak wie, ze kiedyś będziemy razem.

szczerze ryzyko jest ogromne:) ale tez gra jest warta swieczki;) najczesciej ogladamy razem filmy;) czasem przychodze do niego w nocy do pokoju gdy ex juz spi:) pozatym duzo czasu spedzamy razem:) rozmawiamy smiejemy sie:) kto wie moze faktycznie bedziecie razem:) nie daje Ci to spokoju prawda?:)

Gość Rue
Czasem nie daje mi to spokoju, ale nie wiesz wszystkiego kochna :(

wiec powiedz. jesli nie chcesz mowic o tym tu mozesz napisac na gg

Gość Rue
Powiem, ale tylko na gg i aby to zostało między nami :)

oczywiscie:)

Gość Rue
Zakochan jesteś jeszcze? :(

Gość Rue
Znowu padł mi interenet :(.

jestem jakby co i na gg:)

Gość Rue
Zackochana, witam Cię cieplutko :-), ja też zaraz będę

ok :)

Gość salomonka
.... należy poczekać aż wytrzeźwieje i posłuchać co powie wówczas :D

salomonka problem jest bardziej skomplikowany:) ale dziekuje pewnie tak powinnam zrobic w sprzyjajacych okolicznosciach:)

Gość samannta porer
czesc, ja mam takiego typka, potrafi sie prze3 dni nie odzywac, jak gada ze mna na gg to jest czasem uszczypliwy itp. jak jest pijany wydzwania.. dzis o 2 w nocy tel. i gadka ze teskni, ze byl zazdrosny, kiedy sie spotkamy, jakby nie byl zakochany to y nie dzwonil itp itd. mowie mu zawsze jestes pijany i dlatego dzwonisz i zawsze odp. wcale nie . ehh faceci

Cześć :). Jestem i dziękuję za życzenia, ale wcale nie odpoczywałam, tylko przygotowywałam się do przeprowadzki :P. Nadal mam jeszcze sporo do zrobienia, ale piję właśnie kawusię i zajrzałam :). Znowu się podziało, najciekawsze dyskusja przeniosła się na gg i ja nic nie wiem :P. Zakochana - To ja się teraz niczemu nie dziwię. Mieszkacie razem, wszyscy jesteście przyjaciółmi, atmosfera musi być gęsta. Pogaduchy na gg, jak Twój ex w każdej chwili może wejść do pokoju też chyba nie jest zbyt komfortowe :P. No i faktycznie, jak być razem i nie urazić jego uczuć, skoro on by to od razu zauważył? Zachowanie X też da się łatwo wyjaśnić - pewnie boi się, że Twój ex zauważy, jeśli będzie zbyt miły, zbyt czuły, zbyt opiekuńczy, więc cały czas się pilnuje. Wyznał też pod wpływem, bo na trzeźwo byłoby to zbyt ryzykowne, prawda? Porozmawiaj z nim, jak najbardziej, ale na Twoim miejscu poczekałabym, aż ex wyjedzie. Wtedy wszystko się okaże... Co do byłej dziewczyny - też się nie dziwię. Mimo wszystko, jak się z kimś było 4 lata, to przecież kawał czasu. A 4 lata rozstania świadczy o tym, że jednak nie chce do niej naprawdę wrócić, bo gdyby chciał, to już by to zrobił. Zapewne rozstali się w przyjaźni, w innym przypadku albo ona by się nie chciała odzywać do niego, albo on do niej :). Skoro tak, a ona do niego wypisuje, że nadal go kocha itd. itp., a facet jest wrażliwy (popatrz na to, jak zważa na uczucia przyjaciela), to pewnie stara się ją pocieszyć, porozmawiać, a nie potraktować \"z buta\". Na ten temat też możecie porozmawiać, ale najpierw najważniejsze, czyli to, czy będziecie razem :D. Rue - mówi się, że jeśli komuś jest ktoś pisany, to bez względu na okoliczności i tak te dwie osoby będą razem, prędzej czy później. Nie znam sytuacji, nie wiem, jak dokładnie wygląda, ale może on ma rację? Może nie jesteś gotowa, a może on uznał, że nie jest gotowy o Ciebie walczyć, że powinien mieć Ci więcej do zaoferowania? Zwłaszcza w sytuacji, gdy planował wyjazd. Wiesz może, kiedy planuje powrót? :)

kantyczka mam nadzieje ze choc troszke udalo Ci sie odpoczac:) dziekuje za Twoje dobre slowa:) milo jest uslyszec takie rzeczy zwlaszcza gdy chce sie je uslyszec:D

Gość Rue
Witajcie dziewczyny :-) Kantyczko mam nadzieję, że dałaś radę z przeprowadzką :). Dziękuję Ci za opinię w mojej sprawie. Masz rację, że mozliwe, że Z sam nie do konca wiedział czy jest na wszystko gotowy i miał do tego w pełni prawo. Moze tylko myslał i chciał być ze mną, ale czasem kiedy nasze marzenia stają się upragnioną rzeczywistością mogą zacząć nas przerastać i możemy temu nie podołac. W kwestii Jego pobytu za granicą- powiedział mi że być może kiedyś będzie chciał wrócić do Polski, ale sama konkretnie nie wiem na jak długo tam pojechał. Ja sądzę, że wiąże swoją przyszłość z tamtym krajem i może potrawac to jeszcze wiele lat, ale zobaczymy co życie przyniesie. Ja dzisiaj mam skopany humor :(, no ale tak to niesty bywa :(. Mam nadzieję, że chociaż u Was w porządku i cieszycie się niedzielą :). Buziaki również dla Zakochanej :)

Rue witam:) a czemuz humorek nie dopisuje??:(

Gość Rue
Wczoraj zdażyłam po naszej rozmowie na gg jeszcze posprzeczać się ze swoim facetem :( i trochę ciężko na duszy.

Rue Ty to masz drowie:) jeszcze o tej porze sie sprzeczac:) szkoda czasu na klotnie:) ja zalulalam jak dziecko i spalam bez przerwy do... 9:D

Gość Rue
No sama widzisz, że ja do końca normalna nie jestem :D Co do Twojego snu to nie wiem czy mam gratulowac :P, bo ja 6 godzin przespałam i dumna z siebie nie jestem :D. A tak na poważnie to cieszę się, że sobie jednak pospałać chociaż troszkę :-).

poslapalm pospalam ja jestem bardzo zadowolona i wypoczeta:) co do nienormalnosci- Kochana jestes normalna babka a powod do klotni niestety potrafi sie znalezc z nienacka:P mnie tez czeka mala klotnia po powrocie do miejsca zamieszkania.

Gość Rue
No sie bardzo cieszę, że chociaż Ty tryskasz humorem i energią :) Kłótnia z moim Lubym to nie sprzeczka o nie wyniesiony kosz niestey i dlatego jednak ciężko na duszy :(. A za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki i mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Jak będziesz miała ochotę powiedzieć jak to się ptoczyło to wiesz Kochana gdzie mnie szukać :), zawwsze chętnie wysłucham bo jesteś fantastyczna dziewczyna :D i ten Twój X tez o tym wiem :).