Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edt4y65tu869

kto sie meczy z wyplaty do wyplaty-

Polecane posty

Gość edt4y65tu869

Mam na mysli rodzinki z dziecmi;)) jak sobie laski dajecie rade??????????

Gość srytna skorpio
z finansami ?spoko

Gość ja się męczę bez
względu na to ile mąż zarobi. Zawsz brakuje. Mamy dwójkę dzieci i ja nie pracuję. Chociaż głodem też nie przymieramy, ale zawsze mogłoby być lepiej.

Gość sprytna skorpio
po co się męczyć? wyluzujcie Co jest najśmieszniejsze w ludziach? Zawsze myślą na odwrót. Spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie, by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze, by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości, ani przyszłości. Żyją, jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli"

Gość Zjawiskowa//
w tym kraju wielu jest źle finansowo, i chyba lepiej nie bedzie.mi jest źle.mam malego synka, mąż i ja pracujemy, razem mamy ok. 3,5tys.miesięcznie to niewiele, rachunki, kredyt, dziecko, jedzenie, to mase pieniędzy, zakupy robię w biedronce, nie jemy rarytasów, do kolejnej wypłaty wystarcza co prawda, ale człowiek tez potrzebuje sie ubrać, kupic jakieś kosmetyki, byle czego nie uzywam.i to chya nie grzech. Nie zadreczam sie pieniędzmi, ale mogloby być lepiej.

Gość w.w.w.
jak zarabia w rodzinie jedna osoba to zawsze beda problemy. to nie czasy na dawne modele. do roboty oboje i bedzie lepiej. poza tym nalezy dostosowac oczekiwania do mozliwosci, we wszystkie strony. osoba bez kwalifikacji nie bedzie duzo zarabiac. osoba malo zarabiająca nie moze wszystkiego wydawac jak leci, tylko musi PLANOWAC wydatki. i jakos sie ulozy.

Gość o wiele za mało
Niestety ja żyję od wypłaty do wypłaty.Chociaz oboje z męzem pracujemy nie zarabiamy za woele.Takie sa polskie realia,ze dla ludzi w srednim wieku nie ma ofert pracy dobrze opłacanej.Cóż co prawda nie mamy z mężem studiów,ale mamy 30-letnie doswiadczenie zawodowe,jestesmy ambitni,pracowici i oddani swoim pracodawcom.Co z tego skoro nasze wspólne dochody to ok 2,5 tysiaca zł...i cóż musimy za to żyć...............