mysia321 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 czesc!powinnam dostac okres 14 wrzesnia nie dostalam do tej pory robilam test okolo 18 wrzesnia ale byl negatywny wiec dalam sobie spokuj z testami ale okresu nie mam do tej pory czy test mogl sie mylic jak dlugo mam czekac zeby isc na USG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KREM DO TWARZY Napisano Wrzesień 29, 2008 ZRÓB BADANIE KRWI TO BEDZIESZ PEWNA NA 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia321 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 a gdzie moge zrobic takie badanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka...Aga... 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 w labolatorium... koszt to ok.25 zl.. powinnas byc na czczo...: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia321 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 a czy test mógł sie mylic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia321 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 miałyscie przypadki kiedy test wam sie pomylil?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KREM DO TWARZY Napisano Wrzesień 29, 2008 SŁYSZAŁAM O PRZYPADKACH KIEDY TEST POKAZAL MYLNY WYNIK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli juz Napisano Wrzesień 29, 2008 robisz test to zrob przynajmniej 2 rozne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 do badania Beta Hcg nie trzeba by na czczo... powiedz ze chcesz Beta Hcg ILOŚCIOWO... jest dużo dokladniejszy... u mnie koszyuje 35 zł.. :O ale jest 100 % pewnosc... a jak odbierzesz wynik idz z nim do gina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach