Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 82evelina

problem z kupką...

Polecane posty

Gość 82evelina

moja 7tygodniowa coreczka chyba ma zaparcia. w dzien zazwyczaj jest ok, ale w nocy - od okolo kilku dni budzi sie w nocy kolo godz 2.00 i strasznie sie meczy, praktycznie do rana, bo zasypia kolo 6.00. potem robi tak duza kupke, jakby dwie naraz :-( nie wiem jak jej pomoc. kupki sa luzne, czyli wszysto powinno byc ok, a mimo to taki problem. polozna zalecila herbatke z kopru i wode do picia. daje jej i troche wody i herbatke i jak na razie zero efektow:-( czy ktos przechodzil cos podobnego? jak pomoc dziecku? czy sa jakies leki dla tak malutkich dzieci?

Gość 82evelina
mam infacol ale nie przynosi efektow. poza tym corka zachowuje sie inaczej niz przy kolce. podkurcza nozki i stęka jak przy wysilku oraz poplakuje.

Idz do lekaza. To moze jej przepisze jej takie cos zeby jej przeczyscilo zoladek. Kupa i jej robienie zalezy tez od jedzenia. Ja mam tez problemy z tym, a jem prawidlowo. Od kad zaczelam upraiwac seks analny z chlopakiem ti jest mi latwiej. :) Zreszta takie male dzieci maja czesto problemy z robieniem kupki, mój brat tez mial ten problem, ja mam tak samo czesto i mdle prawie. Mozesz ja rozebrac jak sie budzi i isc do pomieszczenia gdzie nie jets tak cieplo, pomaga.

gdy ma atak bólu układaj maleństwo na brzuszku , do tego masuj brzuszek w necie jest dużo stron z obrazkami jak nalezy taki masaż robić i powinno pomóc, oczywiscie herbatke koperkową podawaj - a najlepiej zamień ja na stary Plantex - powinno byc dobrze :) specyfików na kolke , gazy jest dużo i niestety ile dzieci tyle dobrych preparatów- musisz popróbowac az znajdziesz to co wam pomoże. jeszcze czopki viburcol są oki- nam nie pomagały ale innym maluszkom tak.

Gość trrrr
zrob masaz brzuszka i nozek. moze pomoze.

kup lakcid i podawj 10 dni mi poleciła lekarka i pomogł dodam że corka załatwiała się raz na tydzien albo żadziej i cisnęła cały dzien.