Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łojejej

Czy ktoś oblał obrone pracy licencjackiej?

Polecane posty

nie sądzę. jeśli praca została przyjęta, pozytywnie oceniona to na obronie cię raczej już nie uwalą :)

Znam taki przypadek. Dziewczyna nie miała zero pojęcia na zadane pytania, potem na pytanie dotyczące pracy również nie znała odpowiedzi. A co najlepsze nie wiedziała jakie były przedmioty na ostatnim roku..

kurcze maskarycznie boje sie tej obrony. Nie mam pojęcia jakie moga byc pytania, nie wiem z czego się uczyć. Moja praca jest bardzo trudna i pewne rzeczy sama nie wiem jak wytłumaczyć.

Gość effelinka
a obrona pracy licencjackiej jest na 3 roku tak? Ma sie wtedy malo zajec?? :P

nie, ma się zajęć wtedy równie dużo jak na 2 roku w tym praktyki więc czasu masz malutko :) zreszta to zalezy od uczelni i kierunku

Gość tralalalalaaaaaaaaaaaaaa
ja mialam obrone niedawno(na 3 roku normalna ilosc przedmiotow) i w kazdym razie obronilam po szwedzku :D

ja miałam dużo zajęć na 3 roku. promotorka dała nam wcześniej pytania a recenzentka nie chciała, więc znaliśmy połowę :) pogadaj ze starszymi jak to u was jest, może też trzeba zapytać o pytania potem na mgr też miałąm pytania - broniłam się po słoweńsku

Gość do łezki
hhahahhaahahhahah a czy mozna to oblac skoro sie za to płaci??

Gość effelinka
ja ebde po francusku sie bronic :P

Gość do łezki
ale za studia sie płaci

Gość dfxvhbjnmk
jak zostala oceniona pozytywnie i sie oczywiscie samemu pisalo, to sie zda napewno. I promotor i recenzent i trzecia osoba (w moim przypadku dziekan) moga pytac.

Gość summerka86
ja się obroniłam..:) w sumie było łatwiej niż na niejednym egzaminie..więc nie masz co się stresować

jedna kolesiowa nam mowila, ze w jej dluuugiej karierze promotora (mowie o mgr) tylko jedna osoba nie obronila pracy ale to dlatego, ze nie powiedziala kompletnie nic, ani slowa.

Gość milciakkk
ja mam jutro ( a wlasciwie dzis obrone) nie moge spac ze stresu boje sie ze nic z siebie nie wydusze... :(

Gość taka jedna 8398393
ja pisalam prace licencjacka i magisterską po angielsku, bronilam sie ustnie 2 razy rowniez po angielsku i dodatkowo pisalam egzamin lic rowniez po angielsku, dla ciebie obrona po polsku to pestka....

Gość germanistka86
Nie stresuj się, jeśli pisałaś sama to się obronisz. Ja miałam obronę również po niemiecku, a dodatkowo u nas jeszcze dostaliśmy dodatkowe pytania od recenzenta do przygotowania i jakoś było ok. 10 minut i po sprawie.