Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żmuda jest paskudna na twarzy

MASAKRA CO ODKRYLI TERAZ NAUKOWCY !!!TO OZNACZA ,żE KAżDY Z NAS ZACHORUJE PRAWIE

Polecane posty

Gość O W MORDE PRZEJEBANE

a ja mam pytanie. komorki sa grozne tylko wtedy gdy sie przez nie rozmawia czy tez jak wysyla smsy?

{Zarówno Haberman, jak i Carpenter stwierdzili, że choć dotychczasowe badania nie wykazały szkodliwości użytkowania komórek, to jednak potrzebne są dalsze intensywne testy wpływu telefonów przenośnych na zdrowie ludzi. Naukowcy podkreślają błędy metodologiczne w wiele badaniach, które przekreślają ich wyniki.} Czyli na razie są to podejrzenia.. 😴

Gość O W MORDE PRZEJEBANE
SA GROZNE OGóLNIE

Gość Boje suieee

Gość Elektromagnetyzm
wg polskich (obowiązujących od lat do dziś) przepisów bezpieczeństwa przebywania w polu elektromagnetycznym trzebaby byc najbliżej w odległości 1 metra od telefonu komórkowego, by było to bezpieczne - to wynika z wyliczeń taka prawda znana od dawna wielu fachowcom, ale reklama tej wiedzy nie dopuszcza do głosu

Gość Boje suieee
to straszliwe

Powtórzę.. {dotychczasowe badania nie wykazały szkodliwości użytkowania komórek, } Koniec tematu.

Gość lubie inne klimaty
Myrevin----------->a ja się jednak panicznie boję codziennie rozmawiam ok godz dziennie:(....albo i dłuzej

Gość marzennaaa
jak to nie wykazaly ? przeciez nawet ostatnio byla afera ze ludzie z tego raka dostają mózgu bo naukowcy ujawnili ze im firmy komorkowe łapowki dawaly zeby nie ujawniono tego bo byla mniejsza sprzedaż telefonów..nie słyszeliscie tej afery?

Nie wiem co wykazały, tak jest napisane pod podanym linkiem. O żadnej aferze z łapowkmi nie słyszałem.

Gość iehruhf
skoro telefony to tez komputer