Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematy...

przespac sie z nim czy nie?

Polecane posty

Gość dylematy...

witam. glupi dylemat. poznalam jakis czas temu sympatycznego faceta. calowalismy sie duzo, troche do siebie kleilismy i spalismy w jednym lozku. zaszlo to bardzo daleko juz i on pewnie oczekuje ze przy pierwszej okazji pojde z nim na calosc. ja nie jestem pewna, czy mam na to teraz ochote... ale jak to? wczoraj spalam w jego lozku i piescilam calego, a dzisiaj jakies ceregiele? nie wiem, jak to rozegrac. dodam, ze znamy sie 3 tygodnie i do tego co jest teraz dochodzilismy stopniowo przez ten czas, wiec nie moge mu powiedziec "to byl blad, ponioslo mnie". jak to rozegrac...?

Gość nie wiem no nie wiem
Daj mu DUPY popieram

Gość dylematy...
wiem, ze brzmie jak glupia nastolatka. nie jestem nia bynajmniej, ale nie mam zupelnie doswiadczenia w tego typu sytuacjach. nie zrobie nic wbrew sobie, ale tez nie powiem mu "wiesz, zmienilam zdanie". jak to rozegrac taktownie, wycofac sie pare krokow i dac sobie jeszcze troche czasu?

to po prostu powiedz mu że potrzebujesz trochę czasu, jeśli to facet na poziomie to zrozumie i jak przyjdzie co do czego to tylko na dobre mu wyjdzie bo mu się smaczek wyostrzy :P facetów 3ba 3mać krótko:P pozdro

ee tam po co sie zastanawiac trzeba brac poki jest pozniej mozesz zalowac a co bylo to bylo

Gość dylematy...
nie rozumiecie mnie w wiekszosci... ja nie chce isc z nim do lozka jeszcze, cos mnie powstrzymuje... niestety moje kontakty z nim procz tego troszke za daleko zaszly i chcialabym sie wycofac. nie chce jednak go tez zupelnie odrzucac... po prostu potrzebuje czasu, rozmow i nie-fizycznej jego bliskosci... myslicie ze to ok po prostu mu powiedziec, ze zaszlismy za daleko i chcialabym to ograniczyc? boje sie ze bedzie bardzo rozczarowany i sie po prostu mna zmeczy, oleje, zostawi.

Gość free fallin dobrze mowi
a jak oleje i zostawi to jego strata 🖐️

Gość gość
Może po prostu nie umawiaj sie z nim sam na sam...przeciez w miejscu publicznym nie bdzie nic od Ciebie chcial.......