Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala iza nie moze cwiczyc

problem z rowerem stacjonarnym - prosze pomozcie!

Polecane posty

witam! bardzo prosze o pomoc gdyz jako bardzo kobieca kobieta nie mam pojecia o co z czym i jak - wydaje mi sie ze na smierc zajezdzilam moj rowerek stacjonarny - w pewnym momencie pedaly lekko "przeskakuja" . Jest to uciazliwe gdyz wybija z rytmu, a bardzo lubie moj trening na rowerku. Jezdze juz 11 miesiecy, 6 razy w tygodniu minimum 45 minut bez przerwy - 25km/h, maximum - 120 minut bez przerwy, ale tylko 20 km/h. Czy da sie to jakos naprawic? Czy faktycznie zajezdzilam biedaka? :) i wszystkim radze sprobowac, z moim oponek zrobila sie sliczna drabinka na brzuszku :)

Gość angelika xxxx
hej! ja mam tak samo, wie ktos cos?

Gość mariyt
mylisz sie . ROwerem nie da sie zrobic miesni brzucha do tego sluza inne cwiczenia

one tam byly wczesniej ale jak zrzucilam sadelko to je widac dopiero ;) ale co z rowerem?

nie bardzo wiem jak ci pomóc z tym rowerem,ale mam pytanie ile schudłaś przez te 11 miesięcy????

hmm mierzylam sie centymetrem - teraz mam 62 cm w talii, 42 cm w najgrubszym miejscu uda - a bylo odpowiednio 74 i 53, ale do tego dieta takze nie wiem co bardziej pomoglo. tylko po rowerze mam takie swietne samopoczucie i satysfakcje :)

ejj no pomozcie, szukalam w necie ale nigdzie nie ma wiec pomyslalam ze moze akis mezczyzna przybedzie z rada na kafe a tu nico.... ;/

upuppupupupupu

??

Gość wyrzuć go na śmietnik
a kup nowy tylko nie z oponami a hamulcem obciążeniowym eletromagnetycznym lub paskowym. Paskowy kosztuje ok 400zł a jest porównywalny do drogiego elektromagnetycznego!!! Wpoisz w google hasło orbitrek paskowy lub magnetyczny a dowiesz się wszystkiego. Rownolegle z jazdą na orbitreku prowadź zdrowy tryb życia, czego dowiesz się pod linkiem www.vademecum.zdrowia.prv.pl Powodzenia, odpisz.

Gość Martynkoska_23
pewnie że rowerkiem stacjonarnym można zgubić fałdy na brzuchu, jest to ćwieczenie mocno aerobowe spalające tkankę tłuszczową...jeżdzę ok 3 lat, nie mam cellulitu, skóra mam jędrną, napiętą, brzuszek płaski, ramiona szczupłe, biust jędrny. Nie wyobrażam sobie życia bez jazdy na moim rowerku.