Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikosiaa..

dlaczego grzeczni chłopcy maja problemy ze znalezieniem dziewczyny

Polecane posty

Gość ofe rma
no to na pewno tomeczku, a w 2020 to na 100 procent.

Jestem czlowiekiem pięknym i wyjątkowym Brakuje mi jeszcze umiejętności przekazu. Więc dziewczyny nie widzą mnie gdyż jestem w cieniu. Jak wyjdę to będą mowiły czemu się ukrywałem. Będę mógł wybrać dla siebie naj .... dziewczynę

Gość ofe rma
no to tak jak i ja he he he :D

Gość pata
ja chyba jestem nienormalna ale pociągają mnie niegrzeczni chłopcy. mój były chłopak taki był i nie miałam życia jak z bajki. i nic się nie nauczyłam ja chyba muszę zacząć się leczyć.. potrzebna mi jakaś rozmowa z psychologiem. nadal miśka noszę w sercu chociaż był chamem i burakiem i od początku wiedziałam że związek nie ma szans na przetrwanie. tak trudno mi zapomnieć rozmawiałam z nim o tym jak mi ciężko a on się śmieje ze mnie a myślę że on tak samo to przeżywa tylko ma silną wolę i nie okazuję mi uczuć bo nie chce znowu wchodzić w to samo bagno. mogę kogoś urazić ale dla mnie grzeczny chłopiec to po prostu lamus.

Gość 198
a czemu się mamy obrażać? przecież ot prawda, że chamy i prostaki nie mogą sie od kobiet opędzić, a ci kulturalniejsi wprost przeciwnie

Gość EFK
Nie ma nadziei dla ludzkości...

Gość kurcze eh
A mnie się właśnie taki grzeczny podoba... może to właśnie Twój kuzyn. Jednak on nie ma śmiałości, ja też nie mam... i lipa ;/ nie wiem co robić:( Poza tym wiem, że on kiedyś został bardzo zraniony przez kobietę i chyba dlatego nie chce si angażować ;/

Gość ślepi
macie jak wół napisane, żę tamten chce mieć dziewczynę i nikogo nie obchodzi, że akurat któreś z was nie chce sie narazie wiazac. A propos ja przeczytałam tą długą wypowiedz, jest bardzo ciekawa i ukazuje sama prawdę bo jak dziecwzyna ma do wyboru jakiegos przystojniaczka, eleganckiego, zadbanego, ładnie pachnacego i potrafiącego zorganizować czas tak zeby sie nie nudzic, a jakiegoś inteligencika pryszczatego ktory zamula tylko i nie potrafi wyjśc do ludzi i sie posmiac no to kogo wybierze??

Gość Byku BMW 91
Bo to cioty som, a lalki lubio prawdziwych twardzieli.

Gość może jest gejem
i wcale dziewczyny nie szuka, albo szuka tylko oficjalnie żeby nie było że coś z nim nie tak? Mój kumpel tak robił.

Dziewczyny wolą cwaniaków, a po ślubie dostają od nich po twarzy i jest płacz i zgrzytanie zębów! Dziewczyny ciągnie do takich drani i idiotów, a potem mają z nimi dzieci, które wyrastają na takich samych drani! Spokojni, uczciwi, wierni i inteligentni faceci zostają starymi kawalerami i ich geny giną! Stąd wśród społeczeństwa coraz więcej patologii! PRZENOSIMY JĄ GENETYCZNIE! I niech nikt mi nie mówi, że wpływ ma na to zła sytuacja społeczno - ekonomiczna w kraju bo go wyśmieję!

////// mój kuzyn ma 25 lat,jest fajnym chłopakiem,lubianym przez otoczenie a mimo to jest sam jest inteligentny,oczytany,i w ogóle a nigdy jeszcze nie miał dziewczyny //// Ponieważ faceci są wzrokowcami. Nie tylko olbrzymie znaczenie ma dla nich uroda dziewczyny, ale też i własna. Potrafią w lustrze, dostrzec wartość swojej twarzy. Jeżeli są brzydcy/średni, to się wycofują towarzysko, i popadają, w całkiem uzasadnione poczucie gorszości. Psychologia nazywa to kompleksem. W rzeczywistości, jest to świadomość defektywności. Efektem jest smutek, "przygaszenie towarzyskie", depresyjność. A od strony biologicznej, jest to wycofanie własnego zbioru genów, z prawa do reprodukcji(twarzy), i zwolnienie miejsca nosicielom lepszego DNA: http://www.thehollywoodgossip.com/gallery/nahlas-parents/ Jeżeli twój kuzyn, w lustrze, widziałby taką twarz: http://www.flixster.com/photos/antonio-sabato-jr-10206114 a w spojrzeniach dziewczyn na ulicy, zachwyt nad nim. Na 100% z tego szczęścia, zacząłby "brykać", na lewo, i prawo. Fajność dla faceta nie jest żadną wartością. czy twój grzeczny ( smutny, przygaszony) kuzyn, ma tę twarz?: http://www.flixster.chttp://www.flixster.com/photos/antonio-sabato-jr-10206114om/photos/antonio-sabato-jr-10206114

Gość bo leszczem jest]]
pewnie :)

offerma no proszę, kolega d... znowu na kafe. witamy Heja cwelu. Ciągle chcesz być "kopany w pysk"? - ok. Ostatnim razem dyskutowaliśmy ponad rok temu -widze że twoje rany ciągle krwawią :) . Czy w twoim 38-letnim życiu zaszły jakieś zmiany?. Pojawiła się jakaś dziewczyna?. Znalazłeś jakąkolwiek pracę, czy dalej jedziesz na emeryturze mamy ?. Wyprowadziłeś się wreszcie od rodziców ze wsi, do wyśnionej kawalerki ?. Nie wiem, co robisz ciągle na "kafe"?. Szukasz partnerki ? . Przecież jako okaleczony przez naturę brzydką twarzą, nigdy jej nie znajdziesz. Może OAZA jest właściwym wyjściem ?.: http://forum.oaza.pl/

Gość pretor z Częstochowy piotr p
ja mam ten problem od lat mam 34 lata juz nie wiem co robic bylem nawet po zareczynach jestem rok sam i doszlo do tego ze mam tak silnego doła ze jestem sam ze moze to glupie ale myslalem juz o odebraniu sobie zycia bylem w kilku zwiazkach lecz w ostatnim nie zaakceptował mnie ojciec dziewczyny ona mieszkala ze mna pol roku on uznal ze ja jestem niezaradny bo mam prace za 1000zlotych kocham ja ale on ja sciagnal do domku a ona jak grzeczna corcia poszla mowila ze mnie kocha kupilem jej pierscionek na zareczyny za 800 zlotych byly tez piekne chwile ale teraz mam takiego dola ze nie daje rady Piotr z Częstochowy

Gość pretor z Częstochowy piotr p
teraz juz zanikla u mnie wiara nawet w boga prace stracilem tez a pracowalem 13 lat w pewnej firmie jestem na skraju rozpaczy co robic gdzie szukac mieszkam z matka w pokoju z kuchnia ale czy to moja wina?dlaczego niektore dziewczyny patrza tylko na portfel a wnetrze maja gdzies pragne poznac taka osobe abym jej mowil o wszystkim i o niczym zebym kazdy temat mogl poruszyc a nie bał sie ze mnie zostawi zyc mi sie juz nie chce od tego rozpadu zwiazku Piotr

Gość i tak minęły 4 lata
brzydkiniskibeznadziejny vel a ja wygrałem życie popełnił samobójstwo. Oferma nadal pisze na forum, brat niedxwiedź jest zajety swoimi sprawami. Nie wiadomo tylko, co się stało z Tomkiem z Sopotu, czy znalazł dziewczynę, jak mu to wróżka prrzepowiedziała, czy siedzi w więzieniu za wydłubanie komuś oczu łyżeczką.

Gość egoiste zawsze wpisze
pare liter jak chce podniesc jakis topik :O:O:O

ja kiedys wiedzialem czego chce znalezc dziewczyne uprawiac z nia szalony seks i bdarzyc ja wszystkim co moge zdobyc ale 2 lata temu stracilem libido z dnia na dzien i teraz nie wiem po co zyje chociaz wczesniej i tak nic nie robilem w tym kierunku