Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metii11

mąż wziął mnie siłą

Polecane posty

Gość Metii11

wiecie co? ja niewiem... Powiedzcie co mam o tym myslec. Wczoraj wieczorem jak sie polozylam do lozka to maz namawial mnie do seksu,nie chcialam bo bylam zmeczona po calym ciezkim dniu, wiec odpuscil po ok. 15 min. Zasnelam wiec, ale po ok godzinie wzial mnie silą, zaczal sie dobierac do mnie mimo mojego sprzeciwu no i krotko mowiac- zgwalcil mnie. Po 4 latach malzenstwa to przytrafilo mi sie pierwszy raz... !!"Gwalcil" mnie ale po jakiems czasie uleglam bo wiedzialam ze i tak nic nie wskuram, potem bylo mi co prawda dobrze, mialam 2 orgazmy. Ale juz po wszystkim czulam sie fatalnie, ze jak on mogl. Wzial mnie sila mimo mojego sprzeciwu. Nie powiedzialam mu jednak tego,a na pytanie dlaczego to zrobil powiedzial, ze jak ja jjuz zasnelam to on nie mogl spac tylko caly czas myslam o seksie ze mna, ze bardzo byl napalony i go pociagalam, postanowil wiec zaryzykowac, ze albo sie wkurwie i wyjde zlozka albo ulegne. Ale nawet jak bym chciala wyjsc to nie mialam jak, on byl silniejszy, przeciez to facet. I co wy na to??? Czy mam mu to tak puscic plazem?? co myslicie o tym???

Gość zrób to samoooooo
tez wez go dzisiaj siła i bedziecie kwita...

nie mozesz mu tego puscic plazem,bo on pomysli ze wszystko ok i to bedzie sie powtarzalo czesciej.ja bym mu taka jazde zrobila,,,ze szkoda gadac

Gość asdasdasdewrewrew
Czy podczas gwałtu można mieć orgazm? Mnie nie staje jak dziewczyna robi mi krzywdę... ciekawe?!?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Marna prowokacja

Gość Morandii
buahaa mąż moz brac zone ile razy chce i nie ma czegos takiego jak gwałt zony to jest twoj obowiazek!

Gość ja tez tak miałam
nie miałam ochoty, zmeczenie itp.... w koncu zaczał mnie zdardzać..... wybaczyłam ale nie nie moge sobie z tym poradzić z drugiej strony zaczelismy doceniac siebie i sex jest teraz cudowny a ja zawsze mam ochote....szkoda tylko ze dopiero po takich doswiadczeniach.

Gość Metii11
zadfna prowokacja... no potem juz uleglam i potraktowalam to jak zwykly sex wiec orgazm mialam, chyba nie dziwne to. potem sie mnie pytal czy sie gniewam ale ja juz nie chcialam o tym gadac i jak najszybciej zasnac

Gość a ja bym tak chciała
ja chciałabym,żeby mnie mój cudowny przyjaciel wziął siłą

Gość Metii11
w sumie kiedys tez tak myslalam ze mogly mnie raz wziasc sila, jakie to uczucie ze pewnie fajnie i wogole ale nic mu nie mowilam. Jednak przeliczylam sie, psychicznie nie jest to przyjemne

co innego udawać, że się nie chce tego zrobić, a co innego nie chcieć tego robić a musieć.

Gość Metii11
no wlasnie sękata

Gość gość
A ja tam się cieszę jak mnie mąż bierze i nigdy się nie pyta i jest nam dobrze i przyjemnie, a teraz jak schudłam to bierze. częściej :)

Gość gość
Ja tam lubę jak mąż się do mnie dobiera w środku nocy

Gość gość
to był gwałt, jakbyś chciała mogłabyś wpakować go do więzienia i uświadom mu to

Gość gosc

moim zdaniem miałaś jeden z najlepszych sexow w swoim życiu ile ja bym dala zeby mnie tak wzial na sile 

Gość Gor

Jak wzial to nadal pragnie😉

Gość gość

Nie narzekaj, moja sąsiadka ta to ma szczęście, męża ma kochanka ma jeszcze ją we dwóch zgwałcili.