Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maśl_Anka

Czy mogę być w ciązy? - facet nie doszedł we mnie,ale na prześcieradle była sper

Polecane posty

Gość Maśl_Anka

Kochaliśmy się bez gumki, ale przed wytryskiem mój facet wyjął penisa. Wytrysnął w chusteczkę ale później się okazało że trochę trysnęło na prześcieradło. A ja potem na tym usiadłam, miałam też mokre ręce i mogłam sie dotknąc ,dopiero jak usiadłam zorientowałam się że jest mokro od spermy na przescieradle. Dodam że było to 7 dni po okresie Moge zajśc w ciąże ?

Gość bkdkd
ale jestes glupia

Gość ona655
yyyy ktos jest zbyt malo poinformowany.... facet nie musi konczyc w tobie zebys zaszla w ciaze. w miedzyczasie tez wydostaje sie pewna ilosc spermy w czasie stosunku. to wcale nie musi byc wytrysk... kup test.

Gość Dziewczyny to już jest nudne
ciąągle ktoś pyta czy jest w ciąży czy nie czy może być itp itd. Nie wiecie kiedy kobieta ma dni płodne? Wcale się nie bzykajcie i spokój będzie

Gość Maśl_Anka
Pytam bo własnie mam nadzieje, że będę. Mój facet nie jest przekonany dlatego jak przychodzi co do czego to boi się skończyć we mnie...

Gość anty_myszka
chyba jeszcze nie dojrzałaś do macierzyństwa...

Gość jolcia1965
wiecie to już jest nudne najpierw się same zabezpieczcie, albo sobie na pużniej to zostawcie jak dorośniecie bo jesteście może po 12 lat macie i myślicie o jednym żeby tylko chłopaka przyłapać na ciążę i pużniej płacz co ja zrobiłam eeeeeeeeeeeeeeeeeee