Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milesssiu

Czy przeszkadzają wam obcokrajowcy w waszym mieście

Polecane posty

Gość Milesssiu

Jak wyżej mieliście jakieś niemile spotkanie z emigrantami w naszym kraju?? W mojej okolicy kilka razy spotkałem się z agresją wśród czeczeńców szczególnie tych młodszych…

Gość selisia
Mi osobiscie nie... znam rodzine Ormian i ormainka jest ma przyjaciolka i jest super :) tak samo znam też Włocha i jest super kumpel hmm moze Ja na takich fajnych trafilam :)

Gość Milesssiu
Agresja wśród młodych czeczeńców wobec Polaków

Gość cyganie mnie wkurzają
panoszą się jakby byli u siebie, kradną, nie odezwiesz się, bo cię zajebią ;/ chore to. najgorsze, że cyganie mogą się nienawidzić, ale gdy jednemu coś się stanie to lecą od razu wszyscy z nożami, a polak za polakiem tak nie pójdzie :-o i oczywiście są bezkarni, bo u mnie w mieści każdy się ich boi i nie będzie przeciwko nim zeznawał żeby potem kosy nie ożenili w brzuch :/

Gość Milesssiu
Kiedyś i u nas był problem z cyganami oni odeszli ale na ich miejsce pojawiają się czeczeni a to jest o wiele gorsze niż cygani

Gość jeszcze spotkasz
Nie no, teraz jestem pewna, że na forum trafił jakiś skinhead :D Zakłada topiki o tym jakie to morowe chłopaki ze skinheadów i przed jakimi strasznymi watahami obcokrajowców muszą się bronić. Grupy agresywnych czeczeńców...:D

Gość Milesssiu
A mi kabel USB zdaje Ci sie mieszkam dosc w malym miasteczku no ale problem z tymi ludzmi staje sie coraz wiekszy wraz z zwiekszajaca sie iloscio mieszkancow z tego kraju

Gość cyganie mnie wkurzają
u mnie tylko cyganie. jest dwóch gruzinów, panoszyli się bardzo, wmawiali, że są w mafii :D ale teraz srają ze strachu, bo za bardzo się wychylali, chcieli rządzić.

Gość Milesssiu
" Kto przejeżdżał w nocy ulicą Glogera, ten niewątpliwie zwrócił uwagę na kilka radiowozów tam stojących oraz sporą grupę osób pochodzenia kaukaskiego. W nocy bowiem, na tejże łomżyńskiej ulicy, kilku młodych ludzi z pałkami i kijami zdemolowało samochód należący do wynajmującego tam mieszkanie Czeczeńca. Samochód został cały poobijany, a także stracił wszystkie szyby. Na efekt nie trzeba było długo czekać. Po chwili na miejscu pojawiły się niewielkie grupy Czeczeńców, których ostatecznie zebrało się około 30 osób. Zaczęły się przekrzykiwania i żywiołowe dyskusje. I tylko chwila dzieliła miasto od prawdziwej bijatyki. Gdyby nie szybka i skuteczna interwencja Policji, to niechybnie Czeczeńcy zaczęliby szukać sprawiedliwości na własną rękę. Problem w tym, że po bezmyślnych wandalach nie było już śladu, zaś ucierpieć by mogły jedynie osoby przypadkowe. Przypomnijmy, to już nie pierwszy tego typu incydent z udziałem Czeczeńców, których w Łomży jest coraz więcej. " zr. prostozlomzy.pl

Gość powinni ale kto ich deportuje

Gość Milesssiu
dlaczego nasze panstwo ich utrzymuje

Gość nie mam pojęcia ale poodbno
grubą kasę dostają jako mniejszość ;/

Gość no kurdeee
ale w tym tekście stoi, że oni są agresywni w stosunku do siebie nawzajem. Zdemolowali samochód jakiemuś czeczeńcowi, a nie Polakowi. I naparzać też się chcieli między sobą, tylko policja ich spłoszyła.

Gość no kurdeee
no chyba, że ci młodzi pałkowi to byli Polacy :D To w takim razie Polacy zaczęli, niestety.

Gość olii hmmmmmmmmmmm
w mojej miejscowosci to raczej z cyganami problemy mamy

Gość niech spier... z Polski te
brudasy!!! cyganie!!! rozprawić się z nimi raz na zawsze, jak z we Włoszech!!! cyganie precz stąd brudasy!!!