Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale odstawilam -jak zwykle cos

jak to odkrecic ?

Polecane posty

hej ! Zaczelam nowa prace no i zwiezle mowiac na imprezie calowalam sie z tym kolesiem , raz sie z nim przespalam i niby jestesmy razem .ja w ogole nic do niego nie czuje widze ze jemu bardzo zalezy .cala praca sie cieszy ze fajnie itp a ja nie wiej jak to odkrecic , tym bardziej ze jego kol mi sie podoba , no cyrk ! jak mam sie wyplatac ?

Gość nie wyplatuj sie
po co?,bedziesz miala zawsze cos nowego do "powiedzenia" na Cafe:D

pomocy ja mowie bardzo serio ! Na ostatniej imprezie calowalam sie z jego kolega i nie chce go zranic ale ja nie wiem jak mu to powiedziec a gorzej jak sie o moich akcjach dowie albo sam zacznie sie domyslac

ja nie potrafie komus tak powiedzic

o matko ! nic do niego nie czuje, nie podoba mi się .. tylko ... raz się z nim przespałam ... ... no cyrk .... tak to jest jak się dupy daje na lewo i prawo

kawa na ławę... innego wyjscia nie ma - ale jak juz z dwoma facetami w pracy bedziesz sie umawiac zrobia z Ciebie zwykła dziwkę.... (nie mówie ze tak jest ale kolezanki w pracy wiedzą najlepiej)

dziabong kawa na ławę... innego wyjscia nie ma - ale jak juz z dwoma facetami w pracy bedziesz sie umawiac zrobia z Ciebie zwykła dziwkę.... (nie mówie ze tak jest ale kolezanki w pracy wiedzą najlepiej) a jesli jestes jeszcze ładna kobieta ...to wiedz ze kolezanki moga cie zezrec jak rekin pana ratownika w filmie szczeki 3 :P:P:P

Gość chyba jestem z innej bajki
bo w zyciu bym sie nie calowala z facetem (ze juz o "przespaniu sie" nie wspomne) to ktorego nic nie czuje :O Jego kolega Ci sie podoba? Mi sie podoba Colin Faller. Ale tez nic do niego nie czuje :P

Gość chyba jestem z innej bajki
Farrel - mialo byc... Tak mi sie podoba, ze mu nawet nazwisko przekrecilam z emocji :P

Gość alber.t
zmień pracę zanim twoi 'chlopcy' sie zorientuja i zanim koleżanki cię wymieszają z błotem

Gość ale namieszalam - znowu
ten koles co sie z nim calowalam po kryjomu to nie jest jakis jego super kolega i juz z nami nie pracuje ,ale to najmniejszy problem , ja po prostu nie wiem jak mam to odkrecic .zaczyna mnie to draznic on wpatrzony we mnie jak ciele a ja wiem ze go skrzywdze jak mu powiem ze dla mnie od poczatku to nic nie znaczylo

Gość 50-tka i co dalej
spróbuj drugi raz ......może zaiskrzy?

Gość perłaaa
a gdzie pracujecie razem?moze to mój! hehe ja bym zostawiła,powiedziała mu ze nic z tego ile tay masz lat zew stydzisz sie znim o tym pogadac?? odwagi babo.!

Gość Stefan Rozprówacz
Rzuć pracę, w MC Donaldzie naprawdę nie warto robić...

stefan wypierdalaj ! po huj wlazisz na topic jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia ? do innych , wiem ze bedzie mu strasznie ciezko i jak ja bede z nim pracowac wtedy ? poza tym wszyscy bede wiedziec ze juz z nim nie jestem i wyjde na suke a to wszyscy jego znajomi bo ja jestem tam nowa i kazdy bedzie dla mnie wredny . Namieszalam wiem o tym i na serio nie wiem co robic

Ciągnij to dalej do póki nie znajdziesz sobie faceta;) przynajmniej bzykanko będziesz miec, a skoro sie z nim przespałaś to chyba nie taki najgorszy a może uczucie przyjedzie z czasem;)

no watpie , bo on jest taka ciota troche i wcale mnie nie kreci :-(

to nie mów mu, że od początku nic nie czułaś, tylko, że doszłaś do wniosku, że do siebie nie pasujecie. i tyle. koniec. a na następnej imprezie nie pij tyle,bo lada chwila założysz topic \"przespałam się ze wszystkimi kolegami z pracy! co robić?\"

no w sumie racja tylko chodzi o to ze on robi plany i mowi mi jak sie cieszy ,ze mnie poznal i ze kumple mu mowia jakie ma szczescie ,ze jest ze mna i ja tego slucham i nie wiem jak zaczac ten temat

Gość ajhlhfaj
a gdzie pracujecie?? nie mozesz go po prostu unikac??

nie bardzo jak mam go unikac , musialabym zmienic prace a to teraz nie mozliwe za bardzo.poza tym mieszkamy nie daleko od siebie i do tych samych klubow chodzimy

Gość ajhlhfaj
wiec musisz stawic mu czola i po prostu z nim zerwac innego wyjscia chyba nie ma

Gość ale odstawilam jak zwykle
ja juz myslalam ,zeby np tak sie zachowywac zeby to on zerwal , np powiedziec mu ze ja nie widze nic zlego w tym ze chodze na piwko z innymi facetami albo niech sie dowie co zrobilam i stwierdzi ze on takiej laski nie chce , sama juz nie wiem......... zeby jakos sam zrozumial ze to nie dziala

Gość znowu cos odwalilam
co myslicie o tym zeby sie tak zachowywac ? dac mu do zeozumienia a nie mowic prosto w twarz ?

Gość a rób co chcesz
mi tam by się nie chciało bawić w takie gierki. Walnęłambym wprost i miałabym spokój

Gość batalia baxis
taki sam problem mial kolega mojego brata...nie chcialbyc z laska..ale nie wiedzial jak jej to powiedziec...w koncu wymysli ze wysle jej maila..jako kto inny..a dokladnie jako dziewczyna, ktora podobno..spotyka sie z jej facetem...napisal w tym mailu same zle rzeczy o sobie, ze jest draniem, ze ja zdradza....itd...a jego laska przy nastepnym spotkaniu pyta sie go: misiu czy ty mnie zdradzasz?...a on grzecznie: nie..a ona: tez tak myslalam..i temat zakoczyla.....i nadal z nia ciagnie heheheheh wyslij mu maila heheheh

Gość ale namieszalam hahahaa
on by tak samo zrobil hahahaahah