Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajace to jest

Seks i pieniadze

Polecane posty

Bardzo proszę o mailowy kontakt dziewczyny, które pisały, że zmieniły pracę i nie są już prostytutkami. Mam koleżankę, której próbuje pomóc odejść z agencji, ale póki co obie nie potrafimy sobie z tym poradzić. Może Wy mi coś poradzicie-na podstawie swoich doświadczeń? Bardzo proszę o pomoc.

Gość czy masz na imie malwina i jes
15 - 20 000 złotych jak pop rzeczytaniu tego tematu jakas szmula uwierzy w te zarobki? haha zal.pl

Gość jaaa....
to chyba wlasnie po przeczytaniu tego tematu wlasnie uwierzy???

Gość Gooooooogle22
ja mam jednego stałego sponsora, od sierpnia 2008. mamy umowione stale stawki, mi to odpowiada jemu tez. nie czuje sie specjlanie jakas kurwa - w pewnym sensie jestem do niego przywiazana, fakt jest ode mnie starszy (o 15 lat) ale nie przeszkadza mi to, swietnie sie dogadujemy mamy podobne zainteresowania ale mimo wszystko kazde z nas zyje swoim zyciem. mienie stalego sponsora ma ocyzwiscie wiecej plusow, jednak jest jeden minus - jest zobowiazujące. moj mi płaci tak 1500 - 2000 za noc, za spotkanie po poludniu to od godziny czasu spedzonej z nim- 300zl. do tego prezenciki itp. Aha no i wycieczki, wakacje, ferie. to mi sie chyba w tym wszystkim najlepiej podoba - on uwielbia tak jak ja podrozowac:) teraz czekamy na majowke i wyroszamy do Cannes :) Pozdro:)

Gość Gooooooogle22
kurestwo kurestwem, niech kazdy interesuje sie swoja dupa i swoim sumieniem:)