Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc w ciazy

oszukuje meza,wciaz biore tabletki

Polecane posty

bardzo nalegal,ja jeszcze nie czuje sie gotowa,chce jeszcze pozyc,pozwiedzac,nie jestem gotowa na zmiany!wiem,ze zachowuje sie egoistycznie,ale co robic?

jam mam z nim porozmawiac,bo zadne moje argumenty do niego nie przemawiaja!

Gość Ale ty jesteś tempa
a ile masz lat?

28,ale to chyba nie ma znaczenia

Gość jolcia65
a pużniej jak będziesz chciała miec dziecko to już będzie za pużno bo nie będziesz umiała zajść w ciążę

hmmm...jak mozna \"nie umiec zajsc w ciaze\"??? Do autorki- jesli nie jestes jeszcze gotowa to po prostu powiedz mezowi o tym szczerze, jesli nie czujesz narazie instynktu macierzynskiego to jest wystarczajacy powod by czekac z decyzja o dziecku. Ja koncze w tym roku 27 lat i tez nie czuje sie gotowa na bycie mama...moze za rok, moze za 2...za 3...i nie czuje z tego powodu wyrzutow sumienia...to moje zycie i moje decyzje...i tak samo jest w Twoim przypadku

tylko, że wy babki nie kumacie, że dla kobiety im poźniej zajdzie w ciążę tym gorzej, mówię tu o wieku 30 lat. to jest najgorszy wiek dla kobiety na zajscie w ciążę. Interesuję się tym i wiele o tym czytałąm.

No raczej to logiczne, ze im pozniej tym gorzej...to chyba kazdy wie :) ale skoro ktos nie czuje, ze chce w najblizszym czasie miec dzieci to co? Ma na sile zachodzic w ciaze bo tak lepiej? Znam mnostwo kobiet, ktore rodzily pierwsze dziecko okolo 30 bez zadnych komplikacji.