Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NNNNNNNNNNN

Tabletki antykoncepcyjne, bóle brzucha i plamienia

Polecane posty

Gość NNNNNNNNNNN

Cześć dziewczyny! Mam mały problem. Od 12 dni biore tabletki antykoncepcyjne.Początkowo wszystko było normalnie, miałam dość skąpy okres (trwał ok 5 dni), ale cały czas utrzymują mi się krwawienia.Wiem że to normalne na początku, bo wcześniej też brałam tabletki i przez ok 2 tygodnie miałam te plamienia. Ale teraz jestem zaniepokojona, bo jednego dnia te plamienia sa i to obfite, a innego nie ma ich wcale. W dodatku boli mnie podbrzusze tak jak przed albo w pierwszym dniu okresu. Miałyście moze podobne doświadczenia, bo na serio już sama nie wiem czy spokojnie poczekać czy juz teraz lecieć do ginekologa. Nie wiem, czy to ze jestem solidnie podziębiona moze mieć jakiś wpływ na te krwawienia? Pozdrawiam was i z góry dziękuję za odpowiedź

Gość nowa na forummmmm
poczekaj do drugiego opakowania....moze przy drugim bedzie oki, ale jak nie to antychmiast do gina i niech ci zmieni na innee!!!!!

Gość NNNNNNNNNNN
gdzieś chyba słyszałam też ze podobno wapno pomaga na te krwawienia i anwet jest jakas niewielka poprawa, a moze ją sobie tylko wmówiłam

Gość miła 91
Mam właśnie ten sam problem . Tyle że ja odkąd zaczęłam brać tabletki anty cały czas mam plamienia a od jakiegoś czasu towarzyszą mi też bóle brzucha . Zażywać Sylvie 20 i do końca zostało mi tylko 5 tabletek. A później czas na 7 dni przerwy i znów mam zacząć brać kolejne opakowanie . Nie wiem czy te bóle są normalne i te plamienia bo pierwszy raz stosuje antykoncepcję. Jestem od jakiegoś czasu senna,czuje się zmęczona i bardziej rozdrażniona czasem. Czy to wszystko normalne czy mam powody by faktycznie przypuszczać ze jestem w ciąży lub jest coś nie tak?

Gość gość
I jak, uspokoiło Ci sie czy zmienilas tabletki? Tez biore sylvie 20-pierwsze opakowanie i mam podobne objawy. Nie wiem co robic:( pomocy!!