Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek15

zdrapany kawałek pieprzyka

Polecane posty

Gość maciek15

witam, ostatnio zauważylem, że mój lekko wystający pieprzyk jest suchy i szorstki. wczoraj natomiast zdrapałem z niego jakby naskórek taki jak jest na strupach i pieprzyk się zrobił gładki. nie jest nigdzie zaczerwieniony, ale mimo wszystko się denerwuje. Czy mam czymś? Proszę o poważne odpowiedzi. pozdrawiam, Maciek

Gość upupupupupupupuppp
proszę mam tą smą sytuacje i zaczynam się martwić, odpowiedzcie

Gość farelka*
Obserwujcie , jak sie to zadrapanie goi. Gdyby pojawilo sie cos podejrzanego - do lekarza. Jezeli jest w takim miejscu narazonym na zadrapania lepiej je usunac. Ja 2 lata temu usunelam 3 . Jeden tez byl wlasnie w takim miejscu narazonym .

Właśnie nic sie nie dzieje, tylko jakby taki strupek się zrobił to nie był wystający pieprzyk,zaczynam się bać troszke

Gość misieeejczka
mi pies zadrapał pieprzyka pazurem i połowa odpadła. Przez 2 tygodnie miałam stresa, napoczątku próbowałam przykleic plastrem, ale nie zrosło się. Obserowałam i nic się nie działo. Nie byłam u lekarza, bo jak wcześniej byłam to olał moje pieprzyki. Ale tego pieprzyka nie chciałam stracić, mam go od dziecka. Ja bym zaszła do dermatologa, może lepiej niech wytnie.