Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma miaaaaaaaa zaciązona

używacie parowara?, co przydządzacie?

Polecane posty

Gość mamma miaaaaaaaa zaciązona

muszę przejść na dietę, ograniczam sól, cukier, tłuszcz, myśle nad parowarem, tylko co ja mam na nim pichcić kobietki doradźcie mi!:(

Gość Oli_
ja mam i często używam. Tak naprawdę wszystko można w niej przyżądzić. Przykładowy obiad : ziemniaczki obrane i pokrojone w grubą kostkę, mięso na mielone uformowane w kotleciki tyle, że nie oblepiać ani w mące, anie w bułce tartej,warzywka. Wszystko delikatnie przyprawiem.Mówię Ci pycha!!!! Przyżądzam też pierś z kurczaka, pieczarki, paprykę, ryż....

gotuje sobie obiadki na parowarze odkad zaczelam karmic piersia, moje przykladowe menu to piers z kurczaka/udko, ziemniaki pokrojone w plastry, marchewka/buraki. poki mala nie skonczy trzech miesiecy nie bede rozszerzac jadlospisu, bo probowalam powolutku ale zakonczylo sie to u malej bolami brzuszka a z takiego jedzenia jak napisalam nie ma prawa nic sie dziac. a w parowarze mozesz nawet gotowac jajka, w sumie to prawie wszystko. smak warzyw jest inny niz z wody, ja nie przyprawiam niczym poza sola i to w minimalnej ilosci.