Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana___

skóra wokół oczu ...

Polecane posty

Gość załamana___

koło oczu mam żółtą skórę wygląda to mniej więcej tak jak na zdjęciu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bbec001f769fbcd5.html tyle że w realu jest bardziej żółta ta skóra ... mój dermatolog stwierdził że taki mój urok , no ja dziękuję za taką info!!! czy ktoś ma coś podobnego i wie co to i jak z tym walczyć? :( :( :(

Gość ja mam zjomaktora tak ma
tylko u niej to troche nawet w braz wpada (jest blada), wiec zawsze myslaam, ze ma cienie. woe,. ze z tym walczyla roznymi specyfikami ale bez skutku...

Gość załamana___
a ktoś jeszcze? :(

Gość załamana___
nikt???

Gość załamana___
? ? ?

Gość załamana___
:| :| :|

Gość ojejejej...
Znam kilka osób, które też tak maja. niestety, taka uroda i generalnie chyba raczej nic nie da się zrobić, poza korektorowaniem tych miejsc. Po prostu jakiś podkład.

Gość załamana___
ale nie wiesz od czego to jest? :( :( :( co złe to zawsze musze mieć ja ... 99% osób nie ma tak ...

Gość załamana___
wypowie się ktoś jeszcze?

Gość gość
topic stary ale dla wszystkich ktorzy tu trafia moze sie okazac pomocne. jesli masz zolta skore wokol oczu zrob usg watroby prawdopodobnie jest stluszczona, w moim wypadku bylo to efektem dlugotrwalego przyjmowania antybiotykow. sposob: wyeliminowac alkohol calkowicie, uprawiac sport i przyjmowac codziennie ostropest plamisty. watroba zregeneruje sie w 100% pozdrawiam

Gość cebrels
Krem pod oczy HB - powinno się Wam udać wygładzić skórę i rzeczywiście doprowadzić ja do normalności, ale też nie oczekujcie takich efektów od razu. Kosmetyk jest naturalny, skóra powinna przy nim stopniowo zyskiwać na wyglądzie i tak powinno być.

Gość gość
mam taki sam problem...czy ktoś może mi zna przyczynę? miałam robione usg jamy brzusznej, nie wykazało ono nic złego związanego z wątrobą...mam to od dziecka praktycznie