Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona ważka

Do zrzucenia 20 kg - start 01.10.2008! Szukam współtowarzyszek niedoli!

Polecane posty

Cześć, Postanowiłam poważnie wziąć się za siebie i szukam dziewczyn o silnej woli z 20 kg balastem do zgubienia. Nie ważna jest metoda jaką chcecie schudnąć, ważna jest wytrwałość w dążeniu do celu. Serdecznie zapraszam do wspólnej walki, razem zawsze raźniej ! :)

Gość uullaa66
jestem z Tobą .tez zaczynam od dzisiaj do sylwestra postaram się pozbyć balastu 20 kilogramowego.Dziś rano waga 86,5!!!!! 170 wzrostu Mam 42 lata.To naprawdę moje ostatnie podejście.Będę jeśc do 1000 cal i będę się ruszać -PROSTE JAK KONSTRUKCJA KIJA wydawałoby się.DAM RADĘ bo brzydzę się juz sobą

Dzien dobry :) Jesli pozwolicie to tez sie do Was przylacze :) Mam 170 wzrostu i waze 78 kg wiec tez chcialabym zrzucic 20 kg. Nie jestem na zadnej diecie, po prostu staram sie jesc zdrowo i mniej. Nie podjadac miedzy posilkami i nie jest slodyczy. Daje sobie wiecej czasu niz do Sylwestra. Chcialabym w przyszle wakacje znowu zalozyc krotkie spodenki albo miniowke :)

Gość annula36
163 wzrostu, 60 kg - do zrzucenia 5 -od roku bez szans, musiałabym sie chyba zagłodzić, na razie dorobiłam się anemii, czy warto?

annula w jaki sposob sie odchudzalas,ze skonczylas z anemia ? Moja siostra kiedys schudla bardzo duzo i w ogole nie jadla zadnego miesa. Pewnego dnia zemdlala wiec poszla sobie zrobic wyniki. Okazalo sie,ze cos takiego jak zelazo prawie w ogole nie istnieje w jej orgaznizmie. Od tamtej pory je mieso.

Gość księżna
Witam myslę, że czas abym i ja stanęła tym razem do skutecznej walki z kilogramami. Mam 173 wzrostu i 84 kg. Mimo , że codziennie godz uprawiam nordic lub biegi waga powoli rośnie. Może wspólnie będzie mi łatwiej wytrwac w dobrym postanowieniu?

Fajnie że jesteście dziewczyny! Ja mam 178 cm i 84 kg :( Chciałabym schudnąć do 65 kg - najlepiej do sylwestra, ale wiem że będzie ciężko. Postanowiłam zastosować \"dietę ostatniej szansy\" czyli CAMBRIDGE, bo na innych dietach nie daję rady, zawsze coś tam skubnę więcej i stwierdzam, że w sumie jak już zjadłam pół czekolady, to drugie pół mi nie zaszkodzi. A tu mam wyznaczone dokładnie ile mogę zjeść i koniec. Jak będziemy się wspierać to będzie łatwiej, mam nadzieję że damy radę!

Gość Blluber
też chciałabym schudnąć do sylwestra. przytyłam 5 kilo w czasie tego lata. nie mam na nic siły. szukam wsparcia. cieszę sie że powstał ten topik. chciałabym znależć tu swoje miejsce

Gość smutna ksiezniczka
czesc dziewczyny!przylaczam sie.mam 170 cm wzrostu i waze 75kg wiec tez 20 mam do zgubienia.fajnie by bylo do sylwestra ale moze byc i dluzej aby skuteczn ie..

czesc dziewczyny :) przyłaczam sie do was chociaz ja od wczoraj zaczełam i mam kilogram mniej :) a zrzucic chce juz 30kg troche duzo ale mam nadzieje ze dam rade jak narazie dobrze mi idzie i strasznie walcze ze soba...

czesc :) u mnie jak w stopce ;) , do zrzucenia jakies 16 kg :) - nie daje sobie jakiegos scisle okreslonego czasu ,ale mniej wiecej pol roku :) , wzrost 1.70 .

Gość Zapach_akacji
Chętnie dołącze do Was dziewczyny:) muszę schudnąć 20 kg...juz nie moge patrzeć w..lustro.. Pozdrawiam

Witajcie! Też chciałabym się do Was przyłączyć. Chyba będę najmłodsza, mam 17lat, mam nadzieję, że mnie nie wygonicie z tego powodu ;) Ostatnio \'urosłam\' tu i ówdzie i to nawet widocznie jak dla mnie samej jest to odczuwalne:O postanowiłam zrzucić 5 kilo to tak na początek, jestem niska więc obecna waga nie współgra z moja sylwetką. Wszystko o mnie w stopce:) teraz przeczytam sobie topik od deski do deski ;)

Można do Was dołączyć? Mam do zrzucenia 10 kg. Obecnie jest 69, dąże do 59 (170cm wzrostu). Pierwsze cele to ograniczenie maksymalne słodyczy, powstrzymanie sie od podjadania między posiłkami i regularny ruch.

Wszystkie dziewczyny są mile widziane! I te młodsze i te starsze, najważniejsze że mamy wspólny cel! Jestem głodna jak diabli! A mam w planach jeszcze tylko jedną zupę dzisiaj, no ale nic dam radę- początki są najtrudniejsze.

powiem ze mi zapełnia zoładek jogurt naturalny duzy tzn 400g oczywiscie firmy jana bo najsmaczniejszy jest ja własnie jestem po takim jogurcie i pekam...

Gość goosiaa1
Jestem w identycznej sytuacji!!!!!!!! tez chce zrzucic 20 kg!!! :)

pewnie ze duzo daje :) ja jak mam czas i sily to spedzam 30 min na orbiteku i oczywiscie skakanka tak ze 200 razy... ale nie zawsze mi to wychodzi...

Gość goosiaa1
najgorzej ze nie potrafie sie powstrzymac od jedzenia :( Nie robiá mi smaku slodycze, ale jak widze np pizze to od razu jestm glodna :(

tak, dieta MŻ chyba najlepsza tylko strasznie trudno się na nią przerzucić:) czerwień granatu - ja tez mam słabość do słodyczy, a zwłaszcza jak wracam skądś zmęczona a jak mam do tego zły humor to juz całkiem!no i właśnie dziś był taki dzień i wciągnęłam 6 kostek czekolady:O ale ogólnie starałam się jeść rozsądnie więc chyba nie jest źle już dziś nie jem chyba że jabłko potem

Witajcie-róznież się do was przyłaczam....trochę się pogubiłam i pofolgowałam, dlatego czas wziąć sie za siebie i to ostro, bez wymowek i ciąglego tłumaczenia...w kwietniu ważyłam 62 czułam się świetnie, tym bardziej że długo, długoooo przed ciążą tyle nie ważyłam, moja waga ciagle wahała sie między 70-72 wiec traciłam wiarę, ze mogę być chudsza, a tu psikus, po ciązy zleciałam bardzo szybko z wagi, był moment że ważyłam 10 kg mniej niż przed ciażą, wiec cąłkiem nieźle, a teraz się zapuściłam a od sierpnia staram sie zejść z wagi 66 , narazie z marnym skutkiem...ale razem mam nadzieje sie uda....pozdrawiam

Ja mam zamiar robic to co Kluseczka, czyli mniej jesc i sie ruszac. Mam nadzieje,ze wszystkim nam sie uda :) Jak na razie jestem bardzo grzeczna, obiadek bedzie troszke ,,niegrzeczny,, ale postaram sie go zjesc malutko.

Cześć ja też z Wami! :-) Chcę zrzucić 20 kilo, może nam się uda przy wspólnym wsparciu :-) zielona ważka - słyszałam że CAMBRIDGE to dobra dieta ale kosztowna możesz napisać jaki jest koszt miesięcznej kuracji? goosiaa1 - mam to samo słodycze mogą dla mnie nie istnieć ale pizza, chipsy, tortille itp. to bym jadła na okrągło :-(