Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gina lolo

Tabletki anty

Polecane posty

Gość Gina lolo

Mam pytanie do dziewczyn,które biorą tabletki antykoncepcyjne,ciekawi mnie jak długo je bierzecie i jak samopoczucie? ponieważ jeszcze nigdy nie brałam,teraz powinnam ze względu na wysoki poziom androgenów we krwi i niski progesteronu i jakoś mam straszne obawy przed syntetycznymi hormonami:( ale niestety tak się źle czuję,że nawet chcę spróbować,może faktycznie pozbędę się tych dokuczliwych dolegliwości:)

ja bralam kilka lat z przerwa na ciaze :p (tzn odsrawilam tabsy i zaszlam) czulam sie po nich dobrze-normalnie,miesiaczki sa mniej bolesne i mniej obfite.nie tylam.jezeli masz dobrze dobrane pigulki to wszystko bedzie ok

Gość Gina lolo
mam też problemy z pryszczami i to w wieku 30-stu lat ale lekarz mówi,że to przez anrogeny,mam nadzieję,że znikną no i boję się bo tam o tylu skutkach ubocznych pisze...:( dlatego nigdy nie potrafiłam na terapię hormonalną zdecydować się:(

Gość kluka
JA BIORE OD 2. czuje sie dobrze. tylko te rogi na głowie nie wiem czy to sprawa hormonów czy już taka moja uroda

ja mam 27 lat.jezeli chodzi o cere,to gdy bralam pigulki,to wygladala ona normalnie.teraz znowu odstawilam tabsy(chyba juz na zawsze) i dopiero teraz wyskakuja mi niespodzanki,ale nie daje im sie bo mam davercin-moze tez go sproboj,leczy te wszystkie niedoskonalosci na twarzy .po 2 dniach sladu nie ma.ale jest na recepte.(koszt ok 12zl)

kluka..>>skoro masz rogi to w sumie dobrze,nie dlugo Boże Narodzenie,bedziesz mogla robic za renifera sw mikolaja :)

Gość Gina lolo
a czy tem poziom hormonów się wyreguluje albo po odstawieniu tabletek np.po 2,3 latach będzie znowu takie zamieszanie w organizmie jak mam teraz?

Gość Gina lolo
dzięki popatrze:))

Gość kluka
*bazylia* -----masz rację. może w końcu dorobię do wypłaty bo moja to marna jest. a myślisz że czerwony nos bedzie atutem ??