Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laryssafromalaska

nadtlenek benzoilu na trądzik...

Polecane posty

Gość laryssafromalaska

Leki przeciwtrądzikowe do użytku zewnętrznego zawierające nadtlenek benzoilu: Aknefug-Oxid 3% - żel 0,03 g/g; opakowanie 25 g; producent Dr August Wolff; cena leku w aptece 19,85 zł; lek dostępny bez recepty Akneroxid 5 - żel, 0,05 g/g (5%); opakowanie 50 g producent Boots Healthcare International; cena leku w aptece 20,04 zł; lek dostępny bez recepty Akneroxid L - płyn, 0,04 g/g (4%);opakowanie 100 ml; producent Boots Healthcare International, cena leku w aptece 26,05 zł; lek dostępny bez recepty Benzacne - żel, 0,05 g/g (5%); opakowanie 30 g; producent Altana Pharma; cena leku w aptece 6,31 zł; lek dostępny bez recepty Benzacne - żel, 0,1 g/g (10%); opakowanie 30 g; producent Altana Pharma; cena leku w aptece 8,61 zł; lek dostępny bez recepty Benzapur - żel, 0,1 g/g (10%), opakowanie 30 g, producent Herbapol Poznań, cena leku w aptece 7,30 zł;lek dostępny bez recepty Brevoxyl - krem, 0,04 g/g (4%), opakowanie 40 g; producent Stiefel; cena leku w aptece 20,78 zł; lek dostępny bez recepty Clearasil Ultra 10 - żel, 0,1 g/g (10%); opakowanie 50 g; producent Boots Healthcare International; lek dostępny bez recepty Lubexyl - zawiesina (emulsja) 4%; opakowanie 150 ml; producent Permamed; cena leku w aptece 24,74 zł; lek dostępny bez recepty do rzeczy...a wiec czy ktos uzywal jakiegos leku z tych powyzej? chodzi mi o cos co niezasycha jak bnzacne a ma dzialanie takie samo. ahai jeszcz jedna sprwa niektore z tych lekow zmywa sie np po pol goz. inne nie, ja benzacne nanoc kladam, zasychalo izmywam rano, to uciazliwe taka msa natwarzy, wiec chcesprobowac czego o innej konsystencji, zastanawiam sie tez nad np benzapur i po pol godz zmywac ale niewim czy to przyniesie efekt jakby sie na cla noc benzacnenalozylo..proze o pomoc, jakies informacje na temat tyc lekow z doswiadczenia wlasnego, mam tradzik zaskornikowy i mm docjuz nanocsmrowania benzacne to niekomfortowe ae dziala:(

Gość laryssafromalaska
nikt nie stosowal np benzapur? :(

Gość ja polecam lubexyl
jak dla mnie super, używałam go do mycia twarzy, zmywałam po 1 min, bardzo pomógł. Na trądzik na ramionach też go stosowałam, zostawiałam na 10 min. Benzacne nie polecam, zostawia białe ślady.

Gość laryssafromalaska
up up up up