Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny85

Zerwala ze mna kobieta

Polecane posty

Gość Smutny85

Witam was wszystkich. Jestem ostatnio strasznie rozbity, nie wiem jak mam sobie poradzić z tym że po 4 latach zwiazku rzuciła mnie kobieta. Walcze już o nią drugi miesiąc, Wprawdzie zrozumiałem żeby dać jej spokój na jakiś czas, ale nie trwało to dłużej niż 1miesiąc, po tym jak się dowiedziałem że spotyka się z innym. Mówi że to nic obiecującego, ale mnie szlak trafia że nic nie moge zrobić i jestem strasznie zazdrosny, że nie wytrzymałem i znowu zrobiłem jej awanture, czuje że teraz już naprawde nie mam o co walczyć. Znajomi wokół mówią żebym dał sobie z nią spokój, ale ja naprawde nie potrafie, bo bardzo ją kocham! Bardzo mi na niej zależy. Boli mnie bardzo, że zaraz po zerwaniu tak z jednego dnia na drugi po prostu zaczęła mnie unikać. Niby zachowuję się tak jak by nie chciała mieć ze mną żadnego kontaku, a widzę że też jest zazdrosna o mnie. Mam straszne mieszane uczucia.

Gość nie ty pierwszy i ostatni
to przeżywasz. Odpuść, jeśli uczucie jej do ciebie minęło, nie zrobisz nic. A może wcale nie kochała? Nie można nikogo zmusić do miłości...

czlowieku ale po co ty jeszcze o nia walczysz, robisz awantury, nic dziwnego ze nie chce miec z toba zadnego kontaktu bo tego chyba by nikt nie wytrzymal, daj dziewczynie spokoj, widocznie juz nie chce byc z toba a takim zachowaniem niczego nie zmienisz, minie troche czasu i zapomnisz

Gość nie sypiam z komiczne
kolejny placzus te cale walczenie to tylko ponizanie sie. Jak to sie zakonczy? jeszcze wiekszym kacem. bo nie dosc ze i tak do Ciebie nie wroci to bedziesz sie czul jak pipa. A jesli nawet wrocic to i tak na krotko ..do nastepnego; lub - 0,000001% szansy na dluzej - to co chailbys byc z taka kobieta ktora wrocila do Ciebie z litosci albo z tego ze tamten ja olal? koniec piesni. bywa a tak Ci szczerze powiem ze nie ma czego zalowac; kazda nawet najbardziej kochana niunka, sloneczka, zabka, skarbek etc po paru latach jest dla faceta zolza, malpa i zmija;-) taki lajf idz wiec chlopie na miasto korzystaj z zycia.....szczesciarzu...

Gość nie sypiam z komiczne
bo my jestesmy bardzo podobni do siebie dlatego nie poszlismy razem do lozka, mimo kilku okazji choc przyznaje ze sa jeszcze bardzo istotne ku temu powody nie bierze tego zbyt osobiscie ale "nie podniecasz mnie"

ee spoko - ja nie mam az tak rozbuchanego ego :D i na pewno nie uwazam, ze wszystkie na mnie muszą leciec (choc lubie tak gadac, zeby powkurwiać rózne sztywne babska :P ) choc nadal nie wiem kim mogłabyś być :)

Gość pog
witaj w klubie. ja zmoja po ponad 4 latach dzisiaj skończyłem. Dowiedziałem sie o zdradzie i nie potrafie wybaczyc. bądz facetem!!! znajdziesz jeszcze nie jedna i to o wiele lepsza niz ona i jej kochana mamusia:P

Gość // //
daj kobiecie spokuj. ja tez bym unikala faceta ktory przy kazdym spotkaniu robi mi awantury. wrzuc na luz

Gość a co ma z tym wspólnego
jej mamusia?? :P

Gość Smutny85
Wiem że nie jest to fair że zrobiłem jej awanture. Po prostu strasznie mnie zabolało jak się dowiedziałem i pozniej wybuchnąłem agresją, ale juz nie chodzi o to, bardzo mi na niej zalezy i tyle. Przecież zdarzają się błędy w życiu i wiem że nie raz je popełniłem, szkoda że ona ani razu nie przyznała sie do swoich. Okej, może i mozna sie odkochać, ale chyba jest cos takiego jak zaloba, Mam znajomą która zerwała z chlopakiem po 5 latach i potem po 7 miesiącach wrocili do siebie, czyli jednak mozna. Moja byla jest jaka jest, ale mimo jej wad bardzo ja kocham. Na przyszlosc do wszystkich par nie odkladajcie problemow na pozniej, bo naprawde bedzie za pozno. A rozstanie to byla chyba najgorsza rzecz jaka przezylem w ostatnich latach, Oprocz miłości dochodzi przyzwyczajenie i wspomnienia, strasznie ciężko jest się od tego odciąć. Czasem nienawidze tego że ją kocham.

Gość wrak
nie poddawaj sie, mam ta sama sytuacje tyle ze po czterech latach zerwala ze mna kobieta prz\ez moje oszustwa. obiecywalem jej cos 2 razy i nie potrafilem dotrzymac slowa az cos w niej peklo i powiedziala dosyc.lecz ja wierze ze odzyskam ja bo ja bardzo mocno kocham i wiem ze ona mnie tez kocha, to nie jest pezyzwyczajenie to jest milosc wiec trzeba walczyc.pamietaj nie poddawaj sie bo pokazesz jej wtedy ze ci nie zalezy

Gość babcia taka babcia
człowieku ten topik jest z 2008 roku to juz po ptokach autor topiku ma zapewnie juz inna

Gość ofuck
wswsadfadfadf