Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko jest do d**y

moja dziewczyna miała seks z 2 naraz

Polecane posty

niedawno powiązałem pewne fakty z okresu kiedy zaczynaliśmy się spotykać, nie byliśmy jeszcze parą ale od czasu do czasu szliśmy do łóżka. Okazuje się, że przede mną spotykała się z żonatym dzieciatym gościem 10 lat starszym i nie zakończyła tej znajomości kiedy już spotykała się ze mną (chociaż nie byliśmy parą). Pytałem ją wiele razy czy jest ktoś jeszcze. Okłamała mnie na temat i mam ochotę kopnąć ją w dupę.

Gość zws
wiesz chlopcze co znaczy to okreslenie? musialbys poprawiac facetowi poduszke pod glowa.

myślałam, ze mówiąc o 2 naraz traktujesz temat dosłownie:D:D:D:D nie histeryzuj, rozsądna masz kobietę....az dziw, że nadal nie utrzymuje kontaktów z tym zacnym starszym panem- pewnie czerpała z tych spotkań dodatkowe kieszonkowe, powinieneś docenić jej poświęcenie i wyrzeczenie się dodatkowego dochodu na twoją korzyśc:P leć po kwiaty i przepraszaj:P

sypiac mozna z 5 róznymi i jakoś nie uważam zeby to byla zdrada jesli z nikim się nie jest.

pewnie, można też z 10-ma. Tylko jak traktować taką osobę? To, że nie byliśmy razem oznacza automatycznie, że się nie zeszmaciła? Proszę!!!!

Gość kwasss
Eeeee myslalam, że to coś pikantnego będzie, a tu zwykła zyciowa sytuacja :P.

Gość perłaaa
przeciez nie byliscie parą?? sam napisałes,...wiec moze sama jeszcze nie była CIEBIE PEWNA.

Gość perłaaa
LEPIEJ TERAZ Z NIą O TYM POROZMAWIAJ..GADAC TRZEBA GADAC INACZEJ DZIWNE DOMYSłY PODEJRZENIA WSZYSTKO ZEPSUJą ZAZDROSC ZABIJA MIłOSC JAK STALIN PODWłADNYCH

Gość perłaaa
NO,ALE JUZ WYBRAłA NO NIE.. może myslała,,ze on chce od niej tylko jednego wiec nie traktowała tego powaznie..ale z czasem pewnie to sie zmieniło;]

Gość nie sypiam z komiczne
niektorym facetom to sie w glowach przewraca sypiala z tym poprzednim gosciem od lat, zyla z nim w jakisms tam zwiazku i co spotkala Ciebie to od razu miala zrywac tamta znajomosc? a kto ty jestes ? B.Pitt, J.Deep czy K.Wesolowski:-)? gdyby tak zrobila to bylaby idiotka przez chwile byla z Wami obydwoma, sprawdzila jak jest z Toba, okazales sie lepszy, zostales wybrany i jeszcze narzekasz?? wierzyc sie nie chce.. najpierw jednen z drugim placze ze nie chce idiotki..a jak mu sie trafila inteligenta dziewczyna ktora wie o co chodzi w zyciu to jeszcze narzeka...

Gość zygamnaprawiczka
prawiczek na Twoje teksty tylko żygnąć a kto głupi się do tego przyznaje .... ja byłam wierna jednemu 4 lata.... zniknął jak kamfora bez słowa.. teraz wiem że rogi miałam takie że powinnam na leżąco przez drzwi wchodzić .. a teraz sypima i to z niejednym i dobrze się bawię bo każdy facet to i tak świnia się okaże po czasie i wiem co mówię bo mma do czynienia teraz z zonatymi jak i świętymi neiwyjętymi co dziewczyny mają , ale seks nie taki więc skok w bok a potem do dziewczyny grzecznie wracaja .. żyg

Gość perłaaa
a ty prawiczek gówno masz do gadania bo sma nie wiesz jak to jest naprawde sie zakochac skoro tak mówisz...jaka szmata? a facet który mma dziewcyzn ai sypia z kim popadnie to kto? kurwiarz i dziwka albo tez szmata? zreszta ty tego nie wiesz...bo z nikim nie sypiasz tylko mozesz snuc domysły jak bys zareagował.

Gość zygamnaprawiczka
jak przeżyjesz coś to wtedy mów bo gadanie o czymś się nie przeżyło to mozna se pod tramwaj podłożyć... ale Cię rozumie lat temu kilkaście dobrych tez tak myślałam jak pojęcia o tym nie miałam, i wierzyłam w księcia z bajki ... tylko że życie to nie bajka a książe na ogół zamienia się w żabę..

Gość perłaaa
moze to był obecny jej facet...

Gość perłaaa
zreszta przeszłość zostawia sie daleko w tyle!! anie rozpamietuje co ktos kiedys zrobił././..jak sie kochacie to badzcie razem i nie wspominajcie co był jak było co które z was robiło...ona pewnie tez nie miała pewsnoci czy jets jedyna.

Gość perłaaa
ona spotykajac sie z toba z toba by nie sypiała bo jestes i byłbys prawiczkiem..;]dalej.. pamietajc to co pisałes..wczesniej;] a trudno,nie KAZDY JETS TAKI IDEALNY JAK TY..STRACIłBYS DZIEWCZYNE BO TY JESTES IDEALNY A ONA NIE!

tyle, że boli mnie kłamstwo. Ona wie, że gdybym o tym wiedział, to bym się z nią nie spotykał. To mnie boli, a nie tylko to że nie jestem jedyny. A może kiedyś będzie chciał odwieżyć wspomnienia? Za moimi plecami??? :-(

a poza tym jeżeli nie uszanowała czyjegoś małżeństwa to dlaczego miałaby szanować swoje? warto zaufać po takiej akcji?

Gość perłaaa
napewno nie..teraz ty jestes dla niej całym światem..:) po co komu wspomnienia..jak ma piękną terazniejszosc

Gość perłaaa
zeby kazdy tak myslał...co by było gdyby amoze znów...to nikt by nie stworzył zwiazku....dobrego chcesz miec dobry zwiazek musisz o niego dbac starac sie ułozyc sobie co tylko chcesz...jeśli tak naprawde ci zalezy na tej drugiej osobie...zwiazki to nie tylko sielanka..musisz czasami borykac się z czymś co wydaje ci sie nie do pokonania..ale próbowac pokonac trzeba

Gość perłaaa
a prawiczek co on wie...nie wie jak boli takie coś..on jest prawiczek..co on wie? wiesz..że "kimś wyjatkowym" nie staje sie z dnia na dzien trzeba na to zasłuzyc i zapracowac i na miłość również... pomimo jakiś tam pierdoł z przeszłosci..co teraz nie powinny sie liczyc. A TY musisz z nią o tym pogadac...jesli ci na niej zalezy.

rozmawiać z kimś jest czasem ciężko, jeżeli słyszysz półprawdę albo stwierdzenie że to nie jest kłamstwo tylko niepowiedzenie całej prawdy........ nie jest fajnie......

Gość zygamnaprawiczka
ja pierdolę prawiczek walnij głową w mur z rozpędu miłości nie mieryz się ilością partnerów, miłość to skomplikowany proces, zwiazek dwóch osób... miłość to byc z kimś , dla tego jaki jest, kim jest a nie z kim kurwa sypiał, wcześniej ...często albo i zawsze długa jest droga zanim znajdize się tą właściwa osobe, to już nie czasy anszych babć że hajtało się w iweku nastu lat i na całe życie, a połowie potem przypadków się męczyło , vo dzieci bo rodzina.,.. teraz jest inaczej, a jesli ktoś juz zToba jest to nie patrzysz na przeszłośc, na ilośc przed... tylko że to Ciebie właśnie teraz wybrał , z Tobą jest

Gość zygamnaprawiczka
co do ostatniego postu masz rację .. kto by chciał prawiczka... ja swój pierwszy raz przeżyłam z facetem o 9 lat starszym i nawet przez chwilę nie myślałam o jego przeszłości ..przynajmniej wiedział co i jak ;)