Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko jest do d**y

moja dziewczyna miała seks z 2 naraz

Polecane posty

no ekstra, moja dziewczyna też wie co i jak i boję się, że chyba za bardzo...... a jeżeli to wszystko co było przed jest bez znaczenia, to po co kłamała na ten temat?

prawiczek szuka pewnego wyidealizowanego stanu rzeczy i może i dobrze, bo przynajmniej wie czgo chce. a ja teraz nie wiem z kim jestem. jednego dnia niebo, drugiego - piekło!!!

dziękuję za taki brak nudy.......

Gość fjjjfhdjghdkfmsjf
Facet Ty lepiej szczerze porozmawiaj ze swoja kobieta na ten temat. Czy cie kocha i czy jest gotowa na stworzenie prawdziwego związku z Toba. O przeszłości powinienes moim zdaniem zapomnieć, każdy popełnia w życiu jakieś błędy, to raz a dwa, powinienes się cieszyc ze jakby niebyło to ciebie wybrała i z toba chce byc. A dlaczego skłamała? to oczywiste, ze wyszła by wtedy na szmate, ale z perspektywy czasu, to moze wtedy ona była w niekomfortowej sytuaci, biła sie z myslami... porozmawiaj o tym z nia co wtedy czuła, moze sytuacja nie była taka kolorowa...

jak dla mnie powinienes dac jej jeszcze jedna szanse a jak sie nie zmieni to dopiero wtedy pomysl o rozstaniu

wczoraj płakała, dzisiaj płacze dalej. powiedziała, że sama naważyła sobie tego piwa i musi je wypić. i żebym jej zaufał - ten ostatni raz. no ale dlaczego miałaby teraz zacząć mówić prawdę. wyobrażam sobie ją z tamtym śmieciem i rzygać mi się chce. nie wiem, czy jeszcze kiedyś ją dotknę.....