Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Teledysk AALIYAH szok!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Może to głupie co zauważyłam, ale na samym poczatku teledysku na niebie, po prawej stronie chmury ułozyły się w trupią czaszkę, dla mnie przerazające zważywszy ze to ujęcie było kręcone rano 25 sierpnia 2001 roku, pare godzin później Aaliyah zginęła w katastrofie lotniczej :( http://pl.youtube.com/watch?v=6lLTPDeo0Ao&feature=related

Gość o w morde
!! a na końcu Aaliyah wygląda jakby leciala do nieba:)

Gość rzeczywiście szok szok
szok :O

Gość GDANSK GDANSK GDANSK
nooo szok... ale jestes spostrzegawcza...

Gość rrw
Latem 2001 roku ukazała się jej trzecia płyta Aaliyah. Teledysk do piosenki Rock the Boat był kręcony na Bahamach. Aaliyah nie powróciła już jednak nigdy z tej wyprawy. Samolot, w którym leciała piosenkarka (Cessna 402B, rozbił się 200 stóp od pasa startowego. Pilot Luis Morales III i jego siedmiu pasażerów (w tym Aaliyah) zginęli w tym wypadku. Według dochodzeń biura koronera na Bahamach, Aaliyah doznała poważnych oparzeń ciała oraz głowy. Koroner stwierdził, że jeżeli nawet przeżyłaby wypadek, poprawa stanu jej zdrowia byłaby praktycznie niemożliwa, biorąc pod uwagę obrażenia ciała. Dalsze śledztwo prowadzone przez NTSB wskazuje na to, że pilot Luis Morales III nie miał kwalifikacji do pilotażu takiego samolotu, jakim wtedy leciał. Miał sfałszowaną licencję FAA, gdyż aby ją zdobyć, potrzeba dużego doświadczenia i wielu godzin lotu, których Morales nigdy nie odbył. Dodatkowo wykryto kokainę oraz alkohol w jego krwi. Następne dochodzenia dowiodły, że samolot piosenkarki został przeładowany o 100 funtów. Chociaż świadkowie stwierdzili fakt, iż pasażerowie zostali poproszeni o pozostawienie bagażu, potem odkryto, że pasażerowie nie wiedzieli nic o ładowności Cessny. Co więcej, dalsze dochodzenie dowiodło, że pilot został zatrudniony 4 godziny przed startem samolotu.

Gość chyba slepa
Ja to chyba slepa jestem ,bo nic takiego nei widze,w ktorym dokladnie momencie?! Na samiusienkim poczatku?

rzeczywiście wygląda to jak trupia czaszka więc można by uznac, że ta katastrofa lotnicza nie była przypadkiem a ta czaszka była niejakim ostrzeżeniem przed tym co miało nastąpic. daje to chyba do myślenia..

Gość monalisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wow rzeczywiście jest czaszka :/smutne taka sliczna i młoda

Gość scnjjjaaa
czemu ja nie mogę otworzyć tego linka....

Gość scnjjjaaa
jaka to piosenka? pamiętam "Try again", ale to było wcześniej. nie pamiętam tytułu tej, do której kręciła teledysk przed tym wypadkiem. może ktoś napisze?

Gość scnjjjaaa
nie widzę żadnej czaszki:O

Gość zboczone macie te bachory
nie ma juz tej strony

Gość Aneti*25
jaki jest tytuł tej piosenki bo link nie działa