Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO TO MA BYC

MÓJ FACET PISZE DO JAKIEJS PANIENKI

Polecane posty

Gość CO TO MA BYC

ZE SWOJEGO MIASTA NA N-K ,ŻE JEST TAK BARDZO SLICZNA,ŻE MA NAJSLICZNIEJSZE OCZY,ZE MA PIĘKNĄ FIGURE,ALBO MA ZDJECIE Z MISIEM NA KOLANACH I NAPISAL DO NIEJ ,ZE TEN MIS TO MA DOBRZE LEZY SOBIE W TAKIM MILUSIM MIEJSCU!! NOŻ KURWA CO TO MA BYC??????????????????PODNIECA SIE NIĄ JAK JAKIS NIE WIEM! A JA SIEDZE I JUZ WYCHODZE Z SIEBIE!!!

Gość czarna kafe
ja bym mu powiedziała co o tym myśle jak można tak sie zachowywać skoro on sie podnieca inną to ja bym się zastanowiła po comi taki facet

Gość CO TO MA BYC
MOWILAM MU O TYM! ALE ON POWIEDZIAL ZE TO JEGO DOBRA KOLEZANKA,KTORA LUBI I TYLE! WKURZA MNIE FAKT ZE MOJ FACET JEST BARDZO ATRYKCYJNY ,A ONA DO TEGO JEST BARDZO LADNA!!! MOZE JA WYOLBRZYMIAM NIE WIEM,ALE NAJGORSZE JEST TO ZE MIESZKAMY OD SIEBIE DALEKO.A ONA MIESZKA BLISKO NIEGO!!!

Gość CO TO MA BYC
DLATEGO ZE PISZE JEJ TAKIE KOMENTARZE TO ODRAZU SIE Z NIA UMAWIA? I TO JESZCZE NA SEX??? BEZ ZARTÓW!!!HEHE

Gość no a skąd wiesz

Gość zapytaj go jeszcze raz
to nienormalne raczej

Gość zdradza Cie wiedz o tym

Gość to nie jest normalne
:o

oooo ja wiem co czujesz!! w lato znalazlam w komore mojego smsy od jakis tanich panienek typu : tesknioe za toba bedziemy to robic tak jak lubisz te smsy byly z lutego, i on je tzrymal do tej pory!! a w lutym bylismy razem no swiniak wyzwalam go i bardzo dlugo o tym rozmawiamy, zreszta wypominam mu to do tej pory! To ty powiedz mu, ze spotykasz sie z kolega ktorego BARDZO LUBISZ i sie wystroj i idz! niech bedzie zazdrosny! i nie sluchaj, ze lazi na sex!

Gość yooo
dupek:\ehhh,wiem jak to wkurwia jak do innej pisze ochhhh,ma sie ochote przypierniczyc jemu i tamtej.ja wiem ze do mojego pisze jakas gowniara...czy on do niej,nie wiem.postanowilam sobie dupy nie zawracac.jak cos sie wydarzy,to bedzie jego strata

Gość no pewnie ze flirtuje
musi byc z Nią jakos związany,bo takich komentarzy zwykłym kolezankom sorry ale sie nie pisze

Gość i co pytalas go
?

Gość ujiuoiopopp
Z Bytomia????

Gość wez go kopnij w dupe
a nie! Matko!

Gość ta dam
autorko, masz racje na bank sie z nia nie umawia bo przeciez to tylko niewinne takie pisanko na naszej klasie:) Coz z tego ze on ma dalej do ciebie niz do niej... czy to od razu musi znaczyc ze jak kazdy facet wykorzysta ten dar losu:P? PS. czytaj miedzy wierszami

Gość CO TO MA BYC
A CO WY JUŻ MYŚLICIE,ŻE SIE Z NIĄ UMAWIA TAK? BEZ SENSU. TAK SOBIE MÓWCIE!!;/

Gość ta dam
a ile masz lat drogie dziecko?

Oj laska po co pytasz jak potem nie chcesz słuchać/ czytać????? Może się z nią nie umawia, ale że ma ochotę na małe conieco to pewniak. Może kiedyś będzie potrzebowała pocieszenia to już ma kandydata. A tak na poważnie to, że Ty uważasz go za atrakcyjnego to nie znaczy, że ona też. Pewnie ma stado wielbicieli skoro ładna a Twój tylko wzdycha do ideału. No ale nie wiem co gorsze.

Gość CO TO MA BYC
MAM 22 LATA. BO NAJGORSZE JEST TO ZE MIESZKAM OD NIEGO 200KM! WIDUJEMY SIE BARDZO RZADKO ,RAZ NA MIESIĄC JESTEM U NIEGO NA KILKA DNI. I JEST MI ZLE Z TEGO POWODU,GDY WIDZE TE KOMENTARZE. A WIDZE ZE KOMENTARZE SA JUZ OD BARDZO DAWNA

CO TO MA BYC- nie krzycz!!! nie musisz pisać z wciśniętym caps lock'iem! Skoro nie przyjmujesz do siebie opinii innych osób to po co pytasz? Co mamy Ci poradzić? że on NA PEWNO Cię nie zdradza tylko w taki dziwny sposób okazuje sympatię koleżance a Ty jak z Nim porozmawiasz to On przestanie? Przestań się łudzić i popatrz na fakty! Masz 22 lata a zachowujesz się jak 16tka...

Gość odsuń sie bedzie
najlepiej dla nich;)!!!!!!!!!!!!!!

Gość ileeeeeeeeeeeeeeeeeee
22 lata? O zgrozo;DD a wydawało mi sie,że max 15.