Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

Jak spławić nachalnego faceta?

Polecane posty

Gość jak to zrobic

niedawno byłam na wyjeździe z pracy, kilka dni, dobre imprezki itp. poznałam kolesia (tez był na wyjeździe z pracy) fajnie nam sie gadało, miał coś w sobie...wypiłam trochę za dużo i spałam z nim... na drugi dzień dowiedziałam sie ze ma zonę - byłam w szoku... miałam wyrzuty sumienia ze on zdradził zonę itp... mieszkamy daleko od siebie wiec pomyslalam ze raczej juz sie nie spotkamy na szczęście... ale okazuje sie ze nie! koles nie wiem skad ma mój nr tel. i wydzwania do mnie ze chce ze mna byc ze sie rozwiedzie ze sie przeprowadzi jak tylko zechce- szok. Chciałam sie zabawić tego wieczoru i tyle! a on mi teraz spokoju nie daje juz tego nie wytrzymuje. cały czas pisze i dzwoni! jak sie go pozbyć?? pomóżcie!

Gość jak to zrobic
??

Gość poprostu...
powiedziec to krótko zwiezle i na temat!

Gość mkoijn
może powiedz że jak się nie odczepisz to powiesz o wszystkim jego żonie...

Gość trzeba powiedziec jasno
bezposrednio!! sluchaj bylo fajnie, ale sie skonczylo i nie chce utrzymywac dalszej znajomosci, i nie zycze sobie abys do mnie wydzwanial hmmm ... jesli zonaty gosc takie bajki opowiada, ze do ciebie najchetnie j sie wprowadzi po jednej przespanej nocy to tym bardziej uwazam, ze z nim cos nie tak, URwAla bym Radykalnie kontakt!i nawet nie odpisywala. 🖐️

Gość w.w.w.
powiedz zeby dal Ci spokoj albo powiesz wszystko jego zonie, a wtedy ma jak w banku rozwod z orzeczeniem o winie, podzial majątku i alimenty do płacenia. od razu mu przejdzie nachalnosc. :) i niech sie odezwie jak bedzie mial juz orzeczenie rozwodu w dłoni.

Gość jhhiuh
zabawić sie :o i patrz co narobiłaś!

Gość jak to zrobic
szmata?? po pierwsze nie wiedziałam nawet ze ma zone.... po drugie nie jestem z związku więc wolno mi robic co chce - nie zdradzam !

Gość zyzulkowiec marny
zmien numer i kłopot z głowy

Gość gość
Cfrc9iuv3aqim2SrQ3Gxn010

Gość gość
Daj znać żonie jakiego s********a pod dachem trzyma. Ty się zabawiłaś a ten alfonso delapiczi zdradził żonę i ja bym nie popuściła. Chce się rozwodzić to niech zrobi to z takim hukiem jak trzeba, oby szczęka zatrzeszczała na betonie jak wyleci z trzaskiem. Niech wyśle Ci te rewelacje na smsa albo w inny sposób a Ty jak jesteś faktycznie taka czysta jak łza wyprowadź tą nieszczęsną żonę z błędu, żeby to męskie k***iszcze nie zaraziło jej jakimś gównem ze swoich podbojów na boku.