Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataattaaaalkakaaaaa

doradzcie......

Polecane posty

Witam chciałabym się dowiedzieć czy warto kupic na allegro.. chcialabym kupic sobie zestaw do akryli i zainteresowaly mnie dwa zestawy.. oto one... http://www.allegro.pl/item447063596_super_ze staw_startowy_akryl_gratisy_hit.html http://www.allegro.pl/item444559622_a2_zesta w_akryl_90g_3_kolory_tipsy_liquid_megaset.html który lepszy ?? i czy sie opłaca... dziękuję za odpowiedzi

Pomona co mam kupić na moje rylce,,,bo nie moge patrzyc na moje sztyce,,,,co zrobic zeby trzymaly sie i nie odpadly acha i jak beda rosły to czym zalać ta dziure akrylem czy co

podszywacz beznadziejny :/ nie podszywaj sie :/:/ ... beznadziejni niektorzy sa ludzie

pomocy czy ktoś odpowie,,bo chce zrobic niespodzianke mojemu facio,,,czy moge w tipsach myć podłogi myc naczynia,,jestem bardzo podniecona jeszcze nie kupiłam a już je czuje na moich palicach

wiesz co ? myslisz ze jestes smieszny/a ??? :/ co za ludzie...

ale wy jestescie nikt powaznie nie odpowie płakać mi sie chce mam zjechane rylce i myslałam ze ukryje je pod tymi tiporami

a czy takie tipsy moge zrobic na stopach,,ach jakbym sie pdobała mój facio by oszalał ze szczęscia,, orgazm murowany,,,ale jak je przykleic,,czy moge sie udac do przychodni z tym problemem

moje rylce moje rylce nikt mi nie pomoże och och jaki ten swiat jest smutny naprodukują tych tipsów ,,, a kupiłabym kupiła ale jak nikt nie pomioze to moze podchoduje te swoje ryloki i beda tipsy naturalne

SORRY ZE GADAM SAMA ZE SOBĄ ale jak nikt mi nie pomoze to sama sobie doradzam pogadam sobie jeszcze chwile i spadam moczyć rylce w spirytusie

znudzilo ci sie juz podszywaczu ??? jeszcze nie kupilam tego zestawu a mam zamiar !! kto pomoze NORMALNY ?? z normalnymi nie podszywanymi odpowiedziami .. prosze...