Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem

Wydzielina...troche to dziwne

Polecane posty

Otóż wiem ,że może i podobne tematy są i były...To nie z lenistwa( ze niby nie chce mi się poszukać),ale chcialam bym poruszyc watek ktory dotyczy dokładnie MNIE. Moj cykl wyglądał tak...ze okres spóźnił mi się kilka dni (4,czy 5)... Stresowalam sie troche...\"poszalelismy\" z chlopakiem i malutkie(malucienkie) obawy przed ciaza moglam miec. W koncu upragniony okres przyszedl. Kilka dni przed i w trakcie...bolaly mnie jajniki(gl lewy) . Okres taki jak zwykle .6 dni,calkiem obficie... Jednak 7 dnia(tj wczoraj) ...no i dzisiaj pojawil sie taki dziwny,brazowy sluz...mysle,ze nie jedna z Was wie co mam na mysli. Czego objawem to moze byc ? Ciąże można wykluczyc? Nie mam czasu teraz wybrac sie do lekarza... Wspolzyje od ponad roku,nie zazywam tabletek...wiec np torbiel...chyba tez nie. Ktos tak mial ? Czekam na odpowiedzi.

Gość niezapominajka25
Witam, Torbiel niekoniecznie musi być od tabletek, ja nie brałam tabletek a przez torbiele i związane z nimi operacje mam teraz tylko kawałek jednego jajnika. Chociaż nie jestem pewna czy takie plamienie może być spowodowane torbielą. U mnie podobne plamienia po okresie pojawiły się od czasu operacji, nie wiem czym jeszcze mogą być spowodowane :-/. Pozdrawiam.

Gość jkhjfduagfhb
Tez tak mam :O i tez ten sam jajnik..i ta brazowa wydzielina w srodku cyklu...:O i rtez sie martwie:(

Gość koza23
ja tez tak mam od 2miesiecy ale nie wiem dlaczego

Gość brrryzaaaaaaaaaaa
to takie oczyszczanie po okresie, kiedys nie miałąm a teraz mam. Tylko że u mnie z hormonkami ne tak więc sa ajkies tam zaburzenia. Ale lekazra warto zapytac.MOj gin nazywa cos ataiego brudzeniem.

Hmm...wiem,ze wizyta lekarska byla by wskazana...jednak na dzień dzisiejszy ,to chyba tylko siłą można by mnie zaprowadzić do gabinetu...gdyż nie mam czasu;/ Te torbiele mnie przeraziły w tym momencie... Wiem,ze to nie tylko przez tabletki,ale tak jakos sobie wmowilam,ze wtedy jest wieksze prawdopodobieństwo. Skoro nie ja jedna tak mam...to może ktoś jeszcze by się udzielił w tym temacie? niezapominajka25-dzięki za zainteresowanie. :)

Gość brrryzaaaaaaaaaaa
Torbiel? Zaraz, zaraz a na jakiej podstawie? Czas-dla chcącego nic trudnego-czy jakoś tam...zdrowie najważniejsze. U mie z biegeim czasu okres wygląda inaczej-po mam ostatnio 2-3 dni z brazowym śluzem. Tylko jak wspominałam mam problemy hormonalne-tj guza przysadki.

Gość brrryzaaaaaaaaaaa
Ale owy guz jest potwiedzony badaniem więc wiem że go mam.

Gość koza23
ja mam guza na tarczycy ponad 6cm

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx9
ja jestem przed okresem własnie powinnam dostac piersi mnie bola ale wczoraj miałam brazowy sluz a dzis go nie mam co to jest i okresu tez nie mam

Gość niezapominajka25
Hmm... ciekawe. Czy guzy tarczycy mogą mieć z tym coś wspólnego? Osobiście wątpię, ale może o czymś nie wiem. Sama mam 3 guzki tarczycy.