Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria.plplpl

dieta na przytycie

Polecane posty

Gość kafeteria.plplpl

zna ktos skuteczna diete na przytycie?

Gość kafeteria.plplpl
prawda. tyko odchudzanie i odchudzanie. w necie tych diet jest mnostwo, ale jestem ciekawa czy ktos juz to przerabial i jakie byly tego skutki jesli tak. buu :(

jaka to filozofia? wyliczasz swoje zapotrzebowanie, dodajesz 300kcal, rozkładasz na 3-4 posiłki dziennie i jedziesz :). ostatni posiłek 30 min przed snem, nie rezygnuj z ruchu. inne pytanie - z jakiego powodu wynika ta Twoje niedowaga? jak masz np. chorą tarczycę, albo owiski/tasiemca/rozrost candidy, to sytuacja jest bardziej skomplikowana....

nie mam nic takiego, po prostu jestem trochę za chuda i z 3 kilo wiecej by się przydało. 168cm/ 54 kg, a wolalabym z 57 kg ważyc. Rzuciłam teraz palenie, może mi sie samo przytyje :)

Gość kafeteria.plplpl
ale ja nie wiem jak mam to zrobic. i chcialabym, zeby wlasnie ktos gruntownie mi w tym pomogl. nie wiem z czego to wynika. jem bardzo duzo i nie tyje, nie rosne.

a to chyba, że tak :) . ale uważaj nad tym tyciem, żebyś nie przesadziła! i postaraj nie grubnąć zbyt szybko, bo to pewny sposób na rozstępy.

Gość kafeteria.plplpl
ja mam 17 lat , 160 wzrostu i waze 43kg...

kafeteria.plplpl - idź do lekarza żeby skierował Cię na badania w kierunku tej tarczycy [nie jesteś za młoda żeby na nią "cierpieć"] oraz rozwoju pasożytów, wspomnij mu o tej candidzie. chyba, że masz super-ekstra przemianę materii i to przez to nie chudniesz, lecz szczerze, to baaardo mało prawdopodobne.

Gość yyyyyyyyy
wpiszcie se w necie dieta kulturysty i macie diete na przytycie

yyyyyyy - taa. przytyjemy i będziemy tym samym dożywiać kolonię robali w sobie :) ew. na starość tarczyca nie będzie do uleczenia :) gratuluję myślenia!

Gość yyyyyyyyy
a co kulturysci takiego spozywaja niezdrowego ?? same pozywne, malo tluste ale dostarczajace duzo energii i budulcow produkty

nasze dziewczyny NIE CHCĄ wyglądać jak klocki 2x2. nie porównuj kulturystów, którzy siedzą 5h dziennie na siłowni robiąc mięśnie do kogoś chorego.

Gość yyyyyyyyy
nie przesadzajmy dobre odzywianie + silownia u kobiet= dobra sylwetka ale nie mowie tu o pakowaniu, ale np. bierznia, aeroby itd

sądzisz, że jedzenie b. dużo, 17 lat , 160 wzrostu i waga 43kg to całkiem normalne?

Gość yyyyyyyyy
160 wzrostu i 43 kg to oczywiscie bardzo malo, taka osoba nie wyglada atrakcyjnie ani nie jest w pełni zdrowa, ale nie powinna tez nagle napychac sie duza iloscią tłuszczy lub cos w tym stylu. Powinna zamieniac posilek na tkanke miesniowa no i oczywiscie troche cialka tu i tam nie zaszkodzi

Gość yyyyyyyyy
chyba logiczne ze tlusz przyswaza dodatkowych kilogramow do noszenia oraz estetycznie nie wyglada to za ladniem, a energie czerpie sie przedewszystkim z weglowodanow

właśnie nie, to co Ty podtrzymujesz jest największym zabobonem dietetycznym jakikolwiek kiedykolwiek wyszedł z tłuszczem można najskuteczniej zgubić tłuszcz. no nie chcę mi się tłumaczyć, bo by to wieki zajęło :) główne hasła to ketoza. naprawdę warto zagłębić się w temać, chociażby na sfd jest masę info na temat diety low-carb.