Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co począć..lok

Co zrobić gdy facet nas oszukał?

Polecane posty

Gość co począć..lok

Mam faceta od 6 lat, raz jak wiadomo było lepiej raz gorzej. Nawet jakiś czas temu nie byliśmy razem pół roku - z mojej winy, ja byłam wtedy z kimś innym On kręcil z jakąś dziewczyną. Teraz już jesteśmy- tamta historia miałą miejsce prawie dwa lata temu. Ostatnio przypadkowo - weszalm na jego poczte - dowiedziałam sie że miał pół roku konto na sympati i spotkał się z tamtąd z jedną dziewczyną. Ponoć tylko raz- w sumie wierze mu. Ze dwa dni mineły i dowiedzialam sie - przeczytałam jego archiwum na gg.... Była tam rozmowa z jego znajomą z innego miasta. On pracuje tak że często wyjezdza, a rozmowa wyglądała tak że mówił ze bedzie niedaleko to że mogą się spotkać, a potem było sformułowanie typu \'Asieńko moge przyjechać dzień wcześniej koło 17 to będziemy mieli cały wieczór dla siebie.\' Mówił że poprostu bał mi się powiedzieć o tym wszystkim bo byłabym zła. Ona ponoć ma faceta itp. Nawet wierze że mnie nie zdradził ale wkurza że tyle przedemną ukrywał. Chodzi o to że jakoś nie potrafie mu teraz zaufać i wszędzie węsze podstęp. PS. wiem że nie powinnam czytać jego maili itp. ale wiedziałam że coś ukrywa- czułam to... i miałam racje - czuje sie z tego powodu usprawiedliwiona. Tylko co zrobić by nie wyobrażać sobie ze on ciągle mnie oszukuje?

Gość sama go tłumaczysz i siebie
też

Gość the title
wasz związek już na przegranej pozycji jest. ty tłumaczysz jego, udajesz, że nic się nie dzieje, a on sobie skacze na boczki. powodzenia.

Gość weutre
może lepiej mu robiła loda

Gość cytryynka
ojej to ja ci wspolczuje... ja bym sie baaaardzo zawiodła

Gość co począć..lok
Ja go znam tyle czasu. Wiem że by mnie nie zdradził. Ja faktycznie czasem krzycze itp jak mi się coś nie podoba i dlatego bał się powiedzieć. ale... ale nie musiał zatajać tego przedemną :(

Gość dupa i tyle
ot co.