Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiorekkkk

Mam grzybicę skóry po wizycie w solarium-dziewczyny uwazajcie...

Polecane posty

Gość ASFzdxf
ja po żadnym opalaniu nie mam plam, piegów mam kilka na nosie ale tylko w okresie wakacyjnym, więc nie wymyślaj że się robią bo robią się tym którzy mają albo do tego predyspozycje albo przesadzają

Gość Doloressa
piegi? przebarwienia? Ja nie mam ani tego, ani tego, wiec coz...

Gość lopi
ja też nie mam ani piegów ani przebarwień...

Gość teraz nie macie
widze po sobie, tez nie mialam a teraz całe ramiona i górna czesc pleców w piegach duzych :O solarium niszczy :(

Gość solarium to syf
ja tez sie przejechalam, moze nie mam grzybicy ale cellulit,zmarszczki i okropne kurze łapki wokol oczu :( a moja przyjaciółka która opala sie topless ma tak strasznie obwisłe piersi (mimo ze nieduze), że szok!!! ostatnio jak sie przebierala to zobaczylam i normalnie nie moglam uwierzyc co sie stalo z jej slicznym jedrnym biustem, a ma dopiero 22 lata :O

Gość ja tez tak mam z biustem
skóra obwisła :O

Gość sibi
bo poczytajcie o solarkach na necie,jak działa na skórę i się dowiecie,ja mam jasną karnację,opalam się tylko na słonku,przyciemniam nawet ziołami:D i jest super,bo nie mam wysuszonej skóry,i zmarszczek,i jestem zadowolona

Gość gość
ja mam to na nogach ze 3 lata już, zaraziłam się tym na solarium ponieważ te przygłupawe "Panienki" co tam pracują dobrze nie zdezynfekowały łóżka i złapałam to od innej osoby która ma tego grzyba, zaczęłam smarować maścią Clotrimazolum Hasco ,mam nadzieję że da temu świństwu radę i sobie już zarzekłam że nie położę się więcej na solarium leżącym!

Gość gość
No jak chodzicie gdzieś po szopach się opalać. Zawsze się patrzy na czystość w salonie.

Gość gość
Ojej. To tak można złapać?

Gość aliqia
Ależ oczywiście,ze tak. Można to złapać w wielu miejscach. Nie tylko na solarium ale również: u fryzjera u kosmetyczki na basenie w saunie w siłowni Sama miałam również grzybice. Konkretnie grzybicę dłoni, której nabawiłam się podczas robienia paznokci http://grzybice.net.pl/8-2/

Gość eviart
dlatego wszystkie tego typu salony ,gabinety lekarskie ,stomatologiczne ,spa itd powinny byc bardzo czesto ozonowane przez wyspecjalizowane firmy.zabieg ten w 100% niszczy wszystkie postaci grzybow ,plesni ,bakteri,wirusow ,alergenow.w kazdym takim pomieszczeniu powinna byc wywieszka ze jest ozonowane na biezaco,chetnie udziele wiecej informacji pod nr; 575 99 36 26 codziennie w godz 8 do 22