Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pukowa z pukowej górki

Temat prawie tabu - CIEPŁE MAJTKI

Polecane posty

Gość youpie......................
w chłodne dni zawsze podciągam ciepłe majtki....dodam, że często chodzę w pończochach.............

Gość Sabina Celina
dlaczego to ma być temat TABU............to jest ważna sprawa dla kobiet

Gość Olsa
nosze normalne majtki zima, lubie takie z nogaweczkami, faktycznie latem przewaznie stringi, zima prawie wcale.

Gość Sabina Celina
nie lubię kiedy mnie podwiewa............a i w pupę ciepło w cieplejszych majtaskach

Gość Rozsądna 39
Absolutnie ważna sprawa.....jest teraz dziwna moda na gołe brzuchy u nastolatek.....to grozi poważnymi konsekwencjami....... ciepłe majtki są czymś normalnym w czasie chłodów i w zimie Ja nosiłam , noszę i będę.......

Gość hej, hej, .............
fajny temat ..też popieram

Gość zelowka
Tak sobie pomyślałam, że rzeczywiście, w żadnym Fashion Magazine np. nie spotkałam ładnej ciepłej bielizny...Nie ma tematu. Kobieta powinna pomykać w jedwabiach i malusieńkim futereczku- bolerku. Może mieć kozaki, ale na nogach mgłę pończoch, a na pupie skrawek koronki. Broń boże nie po to by zasłaniał cokolwiek, ale by wabił. Nieważne,że załatwi sobie nerki i pęcherz na amen, ważne, że jest taka... kobieca...

Gość Gdynianka 46
Od czterech lat kiedy nawaliły mi boleśnie miedniczki nerkowe zawsze noszę - zakładam przed wyjściem z domu, w pracy ściągam i chowam do torebki i nie ma problemu - ot co.......!!!

Gość Gdynianka 46
zawsze noszę w zimne dni..

Gość Luśka z Podkarpacia
Czy Wasi Panowie w zimie noszą cieplejsze gacie ? - mój nosi.

Gość tbdfg
Jestem facetem i przez cały rok chodzę w stringach. Mam 25 lat.

Gość ja na cebulkę
A Wy..................!!!!! i co z tymi gaciami...........!!

Gość Załamana7777
Nigdy nie noszę majtek bo zawsze przecież może się trafić okazja na szybki seks z przypadkowo spotkanym mężczyzną

Gość Olive_pl
Kobiecie majtki oprócz tego, że ochraniają intymne części ciała pełnią funkcje dekoracyjne i erotyczne, dlatego wiele kobiet zwraca uwagę na atrakcyjny wygląd intymnej garderoby, gdyż chcą się podobać swoim partnerom oraz zaspokajać własne potrzeby estetyczne. Choć ocieplane majtki z długimi nogawkami są wygodne oraz chronią przed zimnem ich wygląd zwykle nie zachęca do ich noszenia. Ocieplane majtki rzadko posiadają koronki czy inne ozdoby, które są kwintesencją kobiecej bielizny. Planując dłuższe przebywanie na świeżym powietrzu zimową porą można doraźnie wykorzystać ocieplaną bieliznę. Na co dzień oraz na bardziej specjalne okazje kobieta ma do dyspozycji inne rozwiązania, które pomogą jej nie zmarznąć, na przykład ciepłe rajstopy lub leginsy zakładane pod spodnie. Większość kobiet zwracając uwagę na swój wygląd zamiast ocieplanej bielizny decyduje się na ocieplaną wierzchnią garderobę, której wygląd został staranniej przemyślany i nie pozbawia użytkowniczki kobiecości. www.olive.pl - pokusa dla zmysłów

Gość Coachia
Ciepłe majty rulez! :P

Gość Fikuuśna
Jest 36 stopni w cieniu. Czy nosicie ciepłe majtki przy tej temperaturze? ;) W ogóle nosicie..? :D

Gość Bodziak77
Ciepłe to jest bawełniane body:-) Polecam!

Gość rozsadna sunny *
No właśnie prawie tabu, nie wiem co jest za SENS< albo czy jakikolwiek zakładać stringi zima?? Czy kolezanki ktróre tego typu bielizne nosza rozbieraja sie publicznie? Jeśli nie to jakie sa korzysci erotyczne z tego typu majtek? A dla wlasnego meza w chwilach intymnych zawsze można zmienić na odpowiednie do łóżka.... A na co dzień nosić ciepłe, przecież I TAK nikt o tym nie wie, a mąż powinien być dumny że głupiej gęsi sobie za zone nie wziął... NIe wiem co to byłąby za korzysć gdyby żona nosiła stringi czy inne nie ochraniajace tych cennych dla kobiety miejsc, potem miala problemy z ciaza albo nerkami ? Ja mówie o miejscach poza sypialnia, no bo przeciez każda z kobiet nosi coś na majtakch i nikt nie wie jakie majtki ma w danym momencie ? Ja mieszkam za granica i tu nie maja kobiety takiego hopla na puncie ciaglego kontrolowania swojego wygladu, jest czas i na to ale jest i czas na normalnosc. Czy to że musisz nosić stringi wg Ciebie, to nie jest wynik braku prawdziwej akceptacji siebie? Co by się stało jak ktoś by się dowiedział że masz TAKIE gacie?? POlecam sie nad tym zastanowić.... Czy nasza zimowa bielizna jest przedewszystkim dla naszej wygody ciepła czy dla głupich steroetypów ... Przez takie stereotypu i brak silnej woli czy własnego zdania kobiet mały jest wybór takich GACI ;) w sklepach... TO mi sie kojarzy nieco z uprzedmiotowieniem kobiety ...

Gość pończoszanka 26
Ja nie cierpię rajstop, do spódnicy noszę pończochy + pas, i tu brak ciepłych majtek najbardziej daje się we znaki...potrzebne są takie pantalony, żeby chroniły i pupę i górną część ud, powyżej manszety pończochy. Halki i pantalony ma w ofercie polska Mewahttp://sklep.mewa.com.pl/kategoria/kolekcja-mewa , niestety kolory i wzornictwo typowo babciowe :( Ostatnio coś zaczyna w tym temacie robić Greta - także polska marka http://gretavintagestore.com.pl/ i tu liczę na większy odjazd wzorniczo - kolorystyczny :)

Gość jaaaa_
Ale co ma odkryty brzuch do majtek? wystarczy brzuch zakrywać i nerki zamiast hacie do kolan nosić. Majtki i tak za dużo ciepła nie dadzą. Ja zakładam w zimie i w lecie normalne figi, stringów nie lubie, bokserek też. Jak jest zimno to rajstopy, spodnie i dłuzszy sweter i kurtka. Bez przesady, gacie to tylko bielizna, od ocieplania jest odzież wierzchnia.

Wy tak poważnie CAŁY dzień spędzacie w tych grubych majtkach? Tyłek się nie zagotuje? Co do ubierania ładniejszych gatek do łóżka- Wy zawsze tak, ehkm, mało spontanicznie? Sytuacje, które moim zdaniem wymagają ciepłch gatek zdarzają się sporadycznie- mało kto ma problemy z pechęrzem, nosi zima pończochy itp. Wolę zdecydowanie ciuchy, ktore pozwalają ubrać sie warstwowo i nie pocić przez 8 h w biurze. Dłuższa kurtka/płaszczyk, rajstopy lub pończochy + getry gdy wychodzę na mróz. Gdy było minus 20 w tamtym roku doszło jeszcze body :) Trzeba sie potem nieco z tych warstw "obrać" ale nie łudzę się, że ubiorę się idealnie do temp minus 10 i plus 20. Dla mnie podstawa to rękawiczki, czapka i żeby nie wiało po nerkach :) Z tego też względu dałam sobie spokój ze spodniami tamtej zimy- w sklepach były tylko biodrówki, w których wyglądam i czuję sie fatalnie. Jako dziecko pamiętam, że byłam ubierana właśnie bardzo grubo na cały dzień- koszmar, zwłaszcza rajstopy pod spodniami i cieplusieńkie kozaczki. Do szkoły 5 min spaceru i 6 godzin lekcji w tym całym rynsztunku, nigdy więcej!